John Terry legger opp

08/10/2018

37-åringen legger fotballskoene på hylla, og linkes til en rask retur til Villa Park, som trener.

- Etter 23 utrolige år som fotballspiller, har jeg besluttet at nå er den riktige tiden for å gi seg med å spille. Jeg har mange folk å takke. Kona mi Toni og mine to barn, Georgie og Summer, for å ha vært hjørnesteinene gjennom hele min karrier. Min klubbkarriere og hjerte vil alltid tilhøre Chelsea, og spesielt supporterne. Vi oppnådde så mange flotte minner sammen, og jeg kunne ikke ha lyktes uten dere, skriver John Terry på sin Instagram-konto.

Den tidligere midtstopperen vant til sammen hele 17 titler med Chelsea, deriblant fem ligamesterskap. I løpet av karrieren har Terry oppnådd status som en av klubbens beste, største og viktigste spillere i klubbens historie. Han gikk forrige sesong til Aston Villa, der han umiddelbart ble tildelt kapteinsbindet. Han har vært kontraktløs siden sommeren, og avslo blant annet et tilbud fra russisk fotball i 12. time.

Det er nå ventet at Terry vil gjøre en retur til Villa Park. Thierry Henry er den største favoritten til å ta over den ledige managerjobben, og ryktene vil ha det til at Terry skal være tiltenkt en rolle i Henrys trenerteam.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18