- Jeg ønsket å avslutte i United

15/11/2018

Wayne Rooney avslører at han ønsket å avslutte karrieren i Manchester United.

Wayne Rooney er tilbake på engelsk jord. Veteranen har blitt kalt opp til ett siste landslagsoppdrag for å hylle innsatsen han har lagt ned for engelsk fotball, noe som ikke har blitt tatt godt imot av alle. Torsdag kveld vil 33-åringen bære kapteinsbindet for the Three Lions en aller siste gang når han kommer fra innbytterbenken mot USA. Han vil også bære draktnummer 10 og England-spillerne vil stå æresvakt for mannen med 119 landskamper og 53 mål for England.

Wayne Rooney skapte sitt navn i Manchester United, og ble solgt til de røde djevlene da han var bare 19 år gammel og tilbrakte 13 år på Old Trafford. Der vant totalt 16 titler, og for snart ett og et halvt år siden var han tilbake der det hele startet, i Everton. Der ble det kun en sesong, og denne høsten har 33-åringen briljert i MLS for D.C United. Men, hadde det vært opp til Rooney, hadde han avsluttet karrieren der han har vunnet alle sine trofeeer.

- Selvsagt savner jeg det. Det var høydepunktet i karrieren min å spille for Man Utd, og jeg var der så lenge. Selvsagt hadde det ideele vært å avslutte karrieren min der, men fotball forandrer seg. Jeg spilte ikke fast, og har alltid ønsket å spille fast. Jeg snakket med manageren, og vi ble enige om at det var riktig å dra, sier Rooney ifølge Sky Sports.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019