- Ingen vil savne Özil

23/07/2018

Mesut Özil får flengende kritikk av Bayern Münchens mektige president, Uli Hoeness, etter at midtbanespilleren ga seg på landslaget.

Mesut Özil vakte i går oppsikt, da han samtidig som han annonserte at han ga seg på landslaget, raste mot det tyske fotballforbundet og beskyldte flere høytstående, ikke navngitte ansatte for rasisme og trakassering. Tyskeren tok til det sosiale mediet Twitter for å slippe sin pressemelding, og har fått massiv støtte fra kolleger og fans.

En som imidlertid ikke var så veldig imponert, var Bayern Münchens president, Uli Hoeness. Den mektige presidenten var med på å vinne VM med Tyskland i 1974, og måtte se nasjonen ryke ut av gruppespillet i årets VM. Hoeness langer nå ut mot Özil og hevder ingen vil savne 29-åringen på landslaget.

- Özil har vært elendig i årevis. Den siste taklingen hans, gjorde han før VM i 2014. Alt han gjør på banen er å strø crossballer og gjemmer de elendige forestillingene hans bak disse pasningene. Da vi (Bayern München) møtte Arsenal, gjorde vi han til et mål, for vi visste han var det svake punktet. Ingen kan benekte at han var elendig i VM, raser 66-åringen til avisen SportBild.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019