Ingen kjøp – ingen panikk

10/08/2018

Til tross for at Tottenham ikke kjøpte én eneste spiller i sommerens overgangsvindu, tar Spurs-sjefen Mauricio Pochettino situasjonen med stoisk ro.

Mens de andre topp 6-lagene har blukt flerfoldige millioner pund på forsterkninger denne sommeren, står Tottenham igjen uten så mye som ett spillerkjøp. Dermed er Spurs den første Premier League-klubben som ikke har gjort ett sommerkjøp siden sommervinduet ble opprettet i 2003. Derimot har klubben spikret nye avtaler for Harry Kane og Hueng-min Son, og der de fleste andre managere ville vært rasende over manglende transferaktiviteten, mener Pochettino at det var en korrekt avgjørelse å ikke handle.

- Det klubben gjør er at den viser hvor modige vi er. Glem ikke at vi har bygget et stadion til £1 milliard. Du må respektere alles meninger, og vi er en klubb som har bestemt oss for å ikke handle, selv om det er på moten fordi vi er den eneste klubben i Europa som ikke har kjøpt noen spillere. Kan hende ser ikke det bra ut, men det er vår avgjørelse – vi beholdt de beste spillerne våre og stallen vår. Det er en modig avgjørelse, fastslår Spurs-sjefen ifølge Sky Sports.


 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019