Hard kamp om Sancho

13/02/2020

Jadon Sancho vil ta nye steg, og flust med storklubber meldes interessert.

Jadon Sancho fortsetter storspillet for Borussia Dortmund, og europeiske storklubber åpner samtidig sjekkheftet. Den tidligere Manchester City-spilleren forlot England som 17-åring, og valget av Dortmund har betalt seg. 19-åringen har tatt sjumilssteg, og ungguttens oppløftende prestasjoner i tysk Bundesliga og Champions League har også gitt ham innpass i det engelske landslaget.

–Han har tatt store steg, både på og utenfor banen. Mens det tidligere sjelden gikk en dag uten at han var forsinket til trening, har han nå modnet og vært eksemplarisk. Jeg tror han gikk i seg selv, og nå er trenerapparatet vårt veldig godt fornøyd med ham, sier Dortmund-direktør Michael Zorc ifølge Sky Sports.

Sancho føler seg nå moden for et nytt klubbskifte, og beilerne står i kø. Manchester United, Chelsea og Liverpool skal alle være interessert i spilleren som trolig vil koste minst 100 millioner pund. Manchester City fikk med klausul i kontrakten med Dortmund at de skal ha forkjøpsrett på Sancho, men City sies å ikke være interessert i å hente unggutten hjem.


Kim Marki

Bookietest2019