Fulham kjøper Mawson

02/08/2018

The Cottagers fortsetter å forsterke stallen før comebacket i Premier League.

Etter å ha gjort noen imponerende signeringer i sommer, Jean Michël Seri og Andre Schürrle for å nevne noen, er nok et kjøp klart for Fulham. Swanseas midtstopper Alfie Mawson skifter nemlig beite til Craven Cottage, etter at klubbene ble enige om en overgang på 15 millioner pund torsdag kveld. 24-åringens karriere skjøt for alvor fart de siste to sesongene på Liberty Stadium, og var i denne perioden Swanseas beste spiller, til tross for at det endte med nedrykk til Championship.

Midtstopperens form var såpass imponerende at den engelske landslagssjefen Gareth Southgate innkalte ham til landslagstroppen så sent som i mars, og i fjor noterte Mawson seg for tre mål i Premier League. Nå fortsetter han karrieren i den øverste divisjonen, for Fulham.

- Jeg er virkelig glad for å få denne avtalen i havn. Jeg liker prosjektet de har gående her, og fotballen de spilte i fjor, var både vakker å se på, men også effektiv, så jeg kan ikke vente med å komme i gang. Jeg er oppglødd over å være en del av denne flotte klubben og oppnå suksess i Premier League, sier Fulhams ferskeste rekrutt til klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019