- Fremtidig United-kaptein

04/08/2019

Ole Gunnar Solskjærs innkommende storsignering hylles som et kanonkjøp og en fremtidig kaptein i Manchester United.

Harry Maguire er innen kort tid Manchester United-spiller. Den engelske midtstopperen har blitt sett på Uniteds treningsfelt, der han har gjennomgått den obligatoriske medisinske sjekken. Leicester og Man Utd har blitt enige om en overgangssum, pålydende 80 millioner pund og Maguire og klubben har også blitt enige om de personlige betingelsene.

Fansen vil håpe at 26-åringen vil tilføre sårt etterlengtet stabilitet i et United-forsvar, som har vært usedvanlig gavmildt de siste sesongene. Harry Maguire er også en glimrende igangsetter, og vil ofte ta med seg ballen lenger opp i banen. Den anerkjente The Times-journalisten lovpriser Uniteds innkommende midtstopper.

- Han er en leder og fremtidig Manchester United-kaptein. Jeg synes det er et meget godt kjøp. United ville aller helst fått ham for tre uker siden, men det er en fantastisk signering. Han vil få frem smilet i garderoben for han er en så lystig karakter. Folk har diskutert hvorfor overgangen har tatt så lang tid, men Leicester har stått steilt på sitt, sier Winter til Sky Sports.

Det er ventet at overgangen til Old Trafford blir bekreftet av klubben i løpet av søndagskvelden eller mandag morgen.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019