Fred nærmer seg United

04/06/2018

Den brasilianske landslagsspilleren er trolig Manchester United-spiller innen kort tid.

Det har vært klart en stund at José Mourinho ønsker den brasilianske midtbanespilleren Fred til Old Trafford. 25-åringen har imponert stort for sin klubb, Shakhtar Donetsk, siden overgangen til ukrainsk fotball i 2013. Ifølge Sky Sports har forhandlingene mellom Shakhtar og United kommet såpass langt at spilleren vil gjennom den medisinske testen allerede i dag, mandag. Dermed går det mot en avklaring før sommerens VM-sluttspill, og Brasils landslagssjef, Tite, forstår godt Uniteds interesse for midtbanespilleren.

- Hvis jeg var klubbmanager, ville jeg også spurt om å få kjøpe ham. Når dette skjer, og dette er uunngåelig, så vil spillere alltid komme til oss for råd, og vi ber dem om å avklare overganger så fort som mulig, så de kan komme tilbake til oss og fokusere på landslaget, forklarer Tite.

Fred fikk ni minutter da han erstattet Philippe Coutinho i søndagens 2-0-seier over Kroatia på Anfield i Liverpool. Brasils siste oppkjøringskamp før alvoret i Russland er mot Østerrike førstkommende søndag.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019