Eriksen vil kopiere landslagsformen

11/09/2018

Christian Eriksen har en utrolig scoringsform på det danske landslaget. Nå vil han overføre kalasformen til klubblaget Tottenham.

Den danske playmakeren har scoret utrolige 15 mål på de 18 siste landskampene. 26-åringen var igjen på pletten i søndagens 2-0-seier over Wales da han scoret begge Danmarks mål. Til tross for den elleville scoringsformen på landslaget, har ikke Eriksen scoret i noen av sine ti siste kamper for Tottenham. Hans siste fulltreffer for Spurs kom mot Manchcester City i april. Til helgen tar londonerne imot gulljagende Liverpool på Wembley, og få tidspunkter vil være bedre å gjøre slutt på måltørken for klubblaget enn lørdag formiddag.

- Det er flott å være i så god form før helgens storkamp. Jeg har alltid kommet til mange skudd, også i Premier League, men jeg har ikke scoret ennå. Jeg prøver å komme i gode posisjoner i hver kamp, og skape sjanser eller kommer til skudd selv, men på landslaget fortsetter det bare å renne inn. Vi ønsker å spille attraktiv fotball, forsikrer Eriksen ifølge Sky Sports.

Christian Eriksen vil garantert være i startoppstillingen i lørdagens toppoppgjør mot Liverpool, men statistikken mot Merseysiderne er bekymringsverdige for dansken. På ni kamper mot de helrøde, har Eriksen aldri scoret, og står dessuten bokført med kun én assist. Eriksen vil håpe det endrer seg på lørdag.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019