- Det blir en vanskelig sesong

22/09/2018

Til tross for to strake seirer, er José Mourinho i pessimistisk lynne med tanke på denne Premier League-sesongen.

Manchester United startet 2018/19-sesongen uvanlig svakt med to tap på de tre første kampene. De siste ukene har formpilen pekt oppover med to strake triumfer, og i ettermiddag er det duket for en portugisisk batalje når Mourinhos United tar imot Wolves' portugisiske armé, ledet av Nuno Espírito Santo på Old Trafford.

Oppgjøret har dessuten fått ekstra krydder, ettersom det har blitt kjent at Sir Alex Ferguson vil gjøre comeback på tribunen etter alvorlig sykdom. United, som er store forhåndsfavoritter før møtet med Wolves, ventes å angripe den nyopprykkede Premier League-klubben, men uansett utfall i ettermiddag, spår José Mourinho at det vil bli en vanskelig sesong for de røde djevlene.

- Ja, det blir en vanskelig sesong, helt sikkert. Det at vi har vunnet to kamper forandrer ikke på det. Du ser nivået på de andre lagene; Liverpool, Man City, Chelsea, Tottenham og Arsenal forbedrer seg også. Det kommer til å bli vrient. Jeg kan ikke si at vi vil ta flere poeng enn forrige sesong, for da akkumulerte vi en meget akseptabel poengsum, mener United-bossen ifølge Sky Sports.

Til tross for Mourinhos pessimisme, kan han trøste seg med at ettermiddagens verter har et meget godt tak på de oransje gjestene. Ulvene har nemlig ikke vunnet på Old Trafford siden 1980.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019