- Det blir en vanskelig sesong

06/08/2018

José Mourinho spår en vrien sesong for Manchester United.

Det har ikke vært like lystbetont, alt som har kommet fra José Mourinho denne sommeren. Uniteds manager er tydelig misfornøyd med at klubben har hentet bare tre spillere hittil i dette overgangsvinduet, og har dessuten hatt en rekke VM-spillere på ferie. Det har vært reservepregede lagoppstillinger i treningskampene, noe Mourinho har påpekt ettertrykkelig ved flere anledninger.

I søndagens treningskamp mot Bayern München, var imidlertid flere av stjernene tilbake, i kampen som endte med 1-0-seier til tyskerne. Tapet var klubbens andre i sommerens sesongoppkjøring, og nå gjenstår ingen flere treningskamper – før fredagens store avspark mot Leicester, til Mourinhos begeistring.

- Endelig er det over. Endelig er en så vanskelig pre season over. Spillerne var nok engang briljante, de kunne ikke gjort så mye mer. Sjefen min vet hva jeg ønsker og vi har fortsatt noen dager på oss. De andre klubbene vi konkurrerer mot er virkelig sterke og har fantastiske tropper, eller så kjøper de alt og alle, som Liverpool gjør. Hvis vi ikke også gjør laget vårt bedre, vil det bli en vanskelig sesong, advarer Mourinho overfor klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019