Den STORE oddshelgen

05/03/2020

Manchester-derby, Borussia-duell for Haaland og Ødegaard skal teste formen mot Barcelona. Det er et fyrverkeri av en helg for oddsspillere.

Vi har sett nærmere på programmet og oddsene som er der ute og starter med Premier League. Ligaleder Liverpool har tapt tre av de siste fire i alle turneringer, men er selvsagt kjempefavoritter når Bournemouth kommer på besøk.

Ellers er de fleste øyne rettet mot Manchesterder-byet mellom United og City. Dette er fjerde kamp denne sesongen mellom de to gigantene og det er United som har 2-1 i innbyrdes, men verdt å notere seg er at bortelaget har vunnet de tre foregående. Oddsen gjenspeiler dette og det er gjestene City som er favoritter.

Alle Premier League-favoritter ser du under i oddssammenligningen fra Maxgevinst.

I Championship er det kun ti kamper igjen og den gamle storheten Leeds ligger fortsatt på opprykk. Er dette helgen Leeds rykker i fra konkurrentene under opprykksstreken? Leeds har en helt overkommelig hjemmekamp mot Huddersfield, mens Fulham skal til Bristol og en kjempetøff bortekamp.

Nottingham får besøk av uavgjortspesialisten Millwall og kan ikke garantere tre poeng de heller.

Alle favoritter i en oddssammenligning under.


 

I Spania er det mange godbiter. Norske øyne er selvsagt på Martin Ødegaard og Real Sociedads besøk til Barcelona, men også Atletico Madrid-Sevilla og Betis-Real Madrid er spennende kamper.

Oddssammenligningssiden Maxgevinst viser at dette er favorittene i helgens spanske runde.

Borussia Mönchengladbach mot Borussia Dortmund. Det blir en artig utfordring for Erling Braut Hålands gulsorte seiersmaskin. Dortmund er knepne favoritter.

Hele runden ser du under i en oddssammenligning på favorittene fra sammenligningssiden Maxgevinst.com. Der kan du faktisk velge kampene du vil spille på og så klikke på maksimer gevinst og så får du spilleselskapet som betaler best på akkurat din kupong i topp.

Vi har testet verktøyet og det fungerer strålende. I de aller fleste tilfeller er Coolbet i topp, ikke veldig overraskende da vi har kåret de til Norges beste bookmaker to år på rad grunnet de høye oddsene.

Det skal ikke spilles norsk toppfotball i helgen, men nå er det faktsik bare fire uker til seriestart så det er lov å glede seg. Vi har sett på 1. serierunde og der er Bodø/Glimt og Rosenborg de to største favorittene.

Du ser alle favoritter i runde 1 i en oddssammenligning under. Som i de andre store ligaene er det også her merkbar forskjell på oddsen. 

 

 

 


Tips

Bookietest2019