- De Ligt bør velge City

03/06/2019

Det purunge stoppertalentet Mathijs de Ligt (19) er like ettertraktet som han er talentfull. Louis van Gaal mener han bør velge Manchester City.

Ajax-kaptein Mathijs de Ligt er trolig et av de største midtstoppertalentene verden har sett de siste 30 årene. Verdien hans har steget til himmels etter hvert som han har gått gradene i den nederlandske klubben. 19-åringen er allerede fast inventar på landslaget og har for lengst blitt utnevnt til kaptein i Ajax.

Da er det ikke rart at de fleste europeiske toppklubbene ligger langflate etter å få de Ligts signatur denne sommeren. Tenåringen er ønsket av de fleste med gullambisjoner i både hjemlig liga og Champions League, og Barcelona og Manchester City ryktes å stå fremst i køen. Louis van Gaal mener han bør gå for årets Premier League-mestere.

- Jeg syns han bør gå til City, selv om han selvsagt også kan velge Barcelona, ettersom stopperne deres ikke er all verden. Jeg ville imidlertid valgt Pep Guardiola over Lionel Messi. Som spiller, synes jeg du alltid bør velge der du får spille mest, sier Louis van Gaal til Fox Sports.

Hans lagkamerat på klubb- og landslag, Frenkie de Jong, er som allerede klar for Barcelona, og ankommer Camp Nou denne sommeren.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019