- Chelsea er den største trusselen

24/07/2018

Mens flere og flere tror Liverpool vil gi Manchester City kamp om ligagullet den kommende sesongen, spår Leroy Sané at Chelsea vil bli den farligste utfordreren.

Chelsea kom på femteplass i Premier League forrige sesong, og endte til slutt opp hele 30 poeng bak suverene Manchester City. The Blues har i mellomtiden kvittet seg med Antonio Conte og ansatt Maurizio Sarri som klubbens nye trener. Italieneren har imidlertid aldri trent en klubb utenfor støvellandet i hans 28 år lange trenerkarriere, og stjernespillere ryktes på vei ut av klubben på rekke og rad.

Likevel tror Manchester Citys eminente kantspiller, Leroy Sané, at det er nettopp Chelsea som vil gi de regjerende ligamesterne hardest kamp om ligagullet.

- Jeg tror Chelsea er den største trusselen fordi de har ansatt en virkelig god trener. Hvis du ser på hvordan Napoli spilte forrige sesong, så spilte de veldig, veldig attraktiv fotball. Vi slet virkelig mot dem. De vil trenge litt tid og bli vant til taktikken hans, men de kan bli virkelig tøffe. Det samme gjelder Liverpool, som har kjøpt noen veldig gode spillere. De kan bli virkelig sterke, spår 22-åringen overfor Sky Sports News.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019