Bounspodcastens FPL-lag, Gameweek 9:

18/10/2019

Vi hopper på lag som har gode kampprogram og vurderer Pukki-erstatter.

Runde 8 ble så gjennomsnittlig som det går. 36 poeng, men Abraham (7.7), Lundstram (4.5) og Pope (4.7) som poengplukkere. Kaptein Sterling (12.1) skuffet, og Zinchenko (5.4) fikk 45 minutter og 0 poeng. Ekstra salt i såret er det selvsagt at Van Anholt (5.6) og Ayew (5.1) scorer hvert sitt mål, deler 4 bonuspoeng og samlet henter 18 poeng. Vi forsøker å se fremover!

Vi sitter med ett bytte og velger å bruke det defensivt, der kun 3/5 ser ut til å være sikret startplass. Både Maitland-Niles (5.0) og Zinchenko ser ut til å være ute i kulden, selv om sistnevnte fikk 45 minutter i runde 8. Vi velger derfor å bytte ut Arsenal-spilleren. Som tidligere nevnt går Leicester, Chelsea og Arsenal lettere kampprogram i møte. Vi slår fra oss Arsenal fordi de kun har holdt nullen 2 ganger så langt, og fordi det er vanskelig å si hvem som spiller fremover. Både Tierney (5.4) og Bellerin (5.4) er på vei tilbake mot startelleveren, noe som gjør Chambers (4.4) usikker. Per nå ser David Luiz (5.8) ut til å være den eneste sikre starter, og vi mener prisen hans er for stiv. Forrige uke sikret vi oss Söyuncü fra Leicester, så derfor er det Chelsea vi retter blikket mot. Med 5.3 i banken er det kun Zouma (4.7) og Tomori (4.7) som er aktuelle. Begge stopperne har fått mye spilletid i Christensen (5.0) og Rudigers (6.0) fravær. Det er ikke lett å si hvem som blir benket når en av de nevnte skal inn, men fordi Lampard har gitt de unge sjansen, håper vi at det er den nylig landslagsuttatte Tomori som får bli.

Det er mange som kaster ut Pukki (7.1) denne runden, men hos oss får han lov til å bli. Det er viktig å huske hvorfor man tok inn en spiller i utgangspunktet, og med Bournmouth, Manchester United, Brighton og Watford i de fire neste kampene, håper vi på uttelling. Hvis man nå allikevel tar han ut, ser vi på Abraham, Haller (7.4), Wesley (6.0), Jimenez (7.1) og Callum Wilson (7.9) som tydelige alternativ. Har man mye penger i banken eller gjør et dobbeltbytte bør Aubameyang (11.1) og Vardy (9.0) vurderes.

Til runde 9 velger vi å ta en råsjans og gi bindet til Son (9.8). Tottenham spiller hjemme mot Watford, noe som har vist seg som en lukrativ kamp for tidligere hjemmelag. Spurs skal ut i en meget viktig Champions League-kamp kun dager senere, så det er en fare for at viktige spillere blir hvilt. Abraham blir visekaptein. Hjemme mot Newcastle tror vi Chelsea vinner komfortabelt og den engelske spissen er i kanonform.

Fristen for å ta ut lag er lørdag 19/10, kl. 12.30. Masse lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019