Bookmaker: Over 60 prosents sjanse at Solskjær ryker før sesongen er over

17/07/2019

Bookie-ekspertene tror Solskjær går en vanskelig sesong i møte med sitt Manchester United.

Tror du at Ole Gunnar Solskjær overlever hele sesongen som manager for Manchester United er oddsen 2.45. Motsatt tilfelle med en ny United-manager før midten av mai 2020 gir kun 1.55.

- Presset er stort på Ole Gunnar. Starten var fantastisk, men avslutningen motsatt under fjorårets sesong. Han har heller ingen enkel jobb i United, med flere sterke profiler som Lukaku og Pogba som ønsker seg bort og et klubbstyre som hittil ikke har vært villige til å gjøre de største investeringene, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Coolbets odds betyr at selskapet tror det er 61 prosents sjanse for at Ole Gunnar får sparken.

- Det henger nok sammen med at våre oddssettere ikke tror at Manchester United klarer en Champions League-plass. Da blir det stort inntektsfall fra draktsponsor Adidas og uten CL-plass to år på rad, så blir det fort nysatsing på Old Trafford, sier Mikael Mellqvist.

Manchester City, Liverpool, Tottenham og Chelsea tippes på Champions League-plass (topp 4), med Uniteds odds på en plass blant topp 4 til 2.20.


- Det betyr at vi får en viktig pekepinn i ligaåpningen mot Chelsea. Det er fort Uniteds tøffeste konkurrent om en topp 4-plass, sier Mellqvist, Coolbets talsmann og legger til:
- Mye kan skje innen den tid. For Solskjærs del gjelder det å overtale Paul Pogba til å bli i klubben, samt være motivert samt få Ed Woodward til å bla opp for en klassemidtstopper. Da ser ting fort mye lysere ut.

United slo forøvrig sin gamle rival Leeds United i en treningskamp tidligere i dag, da de vant hele 4-0. Scoringene ble satt av Mason Greenwood, Marcus Rashford, Phil Jones og Anthony Martial. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019