Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 7

27/09/2019

Vi har jokerne til neste runde og forteller deg hvilke lag som har enkle kamper så langt øyet kan se

Katastrofe! Det er det eneste vi kan si om Bonuspodcastens GW6. 29 poeng, 23 bak gjennomsnittet. Vi straffes hardt for å ikke ha en eneste spillende Manchester City-spiller. Vår kaptein, Sterling (12.1), hviles og i motsetning til mange andre hadde vi ikke en lysblå visekaptein. Zinchenko (5.5) benkes også. Når Lundtram (4.3) med sine 12 poeng er den eneste som blir sittende på benken er det like før vi kaster hele laget på dynga. Dendoncker (4.5) og Ayew (5.1) kommer inn med til sammen 1 poeng (!). Når nyinnkjøpte Maitland-Niles (5.1) får rødt kort og -3 poeng er katastrofen total. Feil keeper valgte vi også – Gunn (4.5) fikk 5 poeng mindre enn Pope (4.6). Bare å se fremover, hvis man klarer!

Vi velger å og holde bytte til neste runde. To bytter gir som kjent litt mer armslag enn ett. Skulle man byttet ville det væt naturlig å se på Zinchenko som ikke fikk tillitt denne runden. Vi velger allikevel å avvente – man vet som sagt aldri hvordan Pep roterer. Om han ikke spiler kommer poengplukker Lundstram inn. At Sterling er ute er helt klart en enkelthendelse. Leicester, Arsenal og Chelsea har godt kampprogram i vente. Skal man bytte vil det derfor være naturlig å se til disse. Periera (6.0) er kanskje det hotteste valget akkurat nå.

Vi håper og tror på mer flyt og flaks i runde 7. Her har vi noen jokere som vi tror kan komme til å gjøre det sterkt. Abraham (7.4) hjemme mot Brighton og Son (9.6) hjemme mot Southampton er de to som skinner sterkest. Samtidig bør også Crystal Palace-douen Ayew og Van Anholt (5.6) kunne slå bra fra seg hjemme mot Norwich. Dendoncker har sett relativt målfarlig ut, selv om det har blitt lite uttelling. Han får tillitt denne kampen mye fordi det er Watford som står på motsatt banehalvdel. Mellom stengene får Pope tillitt. Burnley ser ut som om de igjen kan bli det defensivt sterke laget de en gang var. Resten av laguttaket. Maitland-Niles er spillbar, men for oss blir han sittende på benken. Han soner sin karantene i ligacupkampen mot Nottingham Forrest i midtuken.

Rundes kaptein blir nevnte Abraham. Vi ligger såpass langt bak at vi må ta noen sjanser. Son får visekapteinsbindet. Frist for laguttak er lørdag kl. 12:30. Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019