Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 3

23/08/2019

Med et dobbeltbytte håper vi på å reise oss fra en meget dårlig runde. Superspissen som kommer inn,skal få kapteinsbindet

Etter en god første runde stuper Bonuspodcasten-laget med en meget tung Gameweek 2. 6 poeng på fem defensive spillere og kun tre spillere med målpoeng gjør at vi havner 8 poeng under gjennomsnittet. Uff og æsj!

Til Gameweek 3 sitter vi med to gratisbytter. Man får ikke flere enn to, så det vil være lurt å bruke i hvert fall ett av disse, og det trenger nok også laget. Mange managere er raske med å kaste ut spillere etter en runde eller to med lite poeng. Vi mener at det fortsatt er tidlig, og man trenger mer vurderingsgrunnlag. Foreløpig er det viktigere å se på spilletid og hvor farlige de faktisk ser ut på banen.

Defensivt fortsetter vi å stole på våre keepere og forsvarsspillere. Heaton (4.5) får fortsette i mål hjemme mot Everton, selv om han skuffet oss denne runden. Everton har kun scoret 1 mål, så vi krysser fingere. Zinchenko (5.5) er nok den av våre forsvarsspillere som er nærmest å bli byttet ut, men vi håper han får fornyet tillitt i ett godt kampprogram for Man City. Billigforsvareren vår, Rico (4.0), mistet plassen sin, men denne runden hadde vi nok kommet til å benke han uansett.

På midten må vi gjøre bytter. Det frister å bytte ut Perez (6.5), en spiller som mange kjøpte før sesongen og som nok kommer til å synke i pris nå. Men, han får spilletid og vi gir han sjansen til å gjøre opp for seg borte mot Sheffield United. Salah (12.5) og Sterling (12.1) leverte ikke stort forrige uke, men det skal mere til for at vi bytter de ut. Billigmidt Dendoncker (4.5) fortsetter å spille fast for Wolves, så ingen vits i å bytte ut han. Moura (7.5) fikk ikke starte for Tottenham, men heldigvis for oss kom han inn og scoret. På tross av det er det nok på tide å ta farvel. Mer om det senere.

Offensivt er det ikke stort å si. Jota (6.5) spiller fast og ser målfarlig ut. Han får bli. Billigspiss Martinelli (4.5) fortsetter å sitte sist på benken. Wilson (8.0) har skuffet, og med tanke på at Bournemouth går inn i et tøft program er det på tide å la han gå.

Det bringer oss til byttene. Vi liker Tottenhams kampprogram godt, men fordi Moura nok ikke starter, må det byttes. Kane (11.0) er dyr, men han har levert overbevisende i starten av sesongen, og er det en spiller som er fast på laget, så er det nok han. Moura blir derfor til Cantwell (4.5). Med to assist for Norwich i forrige kamp ser han ut som den beste i billigkroken. Her har vi tatt med i beregningen at laget møter mange tøffe motstandere fremover, og at Cantwell nok må belage seg på mye bekeslitning hos oss. Det gjør det mulig å bytte Wilson til Kane, og vi slipper å få minuspoeng. Kane får kapteinsbindet hjemme mot Newcastle som slapp inn tre borte mot Norwich sist. Sterling får være visekaptein.

En av de store bekymringene er at vi fortsetter å gå uten offensivt fra Manchester United, men det får så være!

Husk at fristen denne runden er på fredag, kl. 20:00.

Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019