Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 17:

13/12/2019

Med grønne piler forrige runde gjør vi et bytte som skal redde jula!

Runde 16 i Fantasy Premier League blir bra for Bonuspodcasten fordi vi valgte riktig kaptein, Vardy (10.1) får 13 poeng, Salah (12.2) ENDELIG leverer og vår nye keeper Guaita (5.1) holder nullen og får 3 bonuspoeng. Bortsett fra det er det kun Jiménez (7.5) som noterer seg for en assist. Alle andre får enten ett eller to poeng. Grønne piler og 12 poeng over gjennomsnittet er godkjent!

Frem mot runde 17 har vi igjen to gratisbytter vi kan bruke. Vi vet at neste runde kan bli litt vanskelig fordi Liverpool (vi har to spillere derfra) har såkalt «blank» runde – kampen er flyttet til en senere runde. De møter West Ham som vi heldigvis ikke er investert i. Derfor kan det være lurt å ha armslag, og to gratisbytter, også neste runde.

Men ett bytte velger vi å bruke - hvis ikke ville vi mistet det. Det er ingen steder det brenner ordentlig i laget vårt. Tomori (4.8) må vi følge med på. Han er markert gult (75% sjanse for å spille), men har også fått hardere konkurranse fra Christensen (4.9) og Rüdiger (6.0) i det siste. Mye mulig han må vike plass snart. Når det er sagt så er det Dendoncker (4.4) vi takker av denne runden. Wolves-spilleren har vært med oss siden første runde, og ikke levert stort, bortsett fra 11 poeng i runde 15. Inn kommer en mann vi regner med kan redde jula for oss. Aston Villa regnes av mange og ha det mest fordelaktige juleprogrammet. Vi har tidligere ymtet frempå et ønske om å ha Jack Grealish (6.1) på laget, og fordi vi har litt oppsparte midler kommer han nå inn.

Grealish må riktignok nøye seg med å starte på benken. Borte mot ett solid Sheffield United gir vi heller Lundstram (5.1) tillit. Foran Jack på benken sitter Jiménez som møter ett i-form Tottenham, men som fort kan komme innpå om ikke nevnte Tomori spiller. Nok engang starter vi altså med 5 bak, men regner med at noen automatiske bytter forandrer på dette.

Kaptein: Captain Obvious – Jamie Vardy!

Visekaptein: Salah hjemme mot Watford.

Fristen for å sette opp laget er lørdag, 14.12, kl. 12:30. Tvi-tvi!

 

 


Tips

Bookietest2019