Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 16:

06/12/2019

Når disse linjer skrives er midtukerunden er knapt i gang, men det er likevel på tide å gjøre seg klar for runde 16 av Fantasy Premier League. Vi bruker en overgang på å rydde opp i rekkene.

Det er ikke så mye å si om rundens poengfangst etter tirsdagens kamper, men vi er selvfølgelig litt skuffet over at Sterling (11.9) ikke får målpoeng i Citys firemålsseier. Vi satser på at kaptein Vardy (9.9) og resten av gjengen gir oss grønne piler.

Til runde 16 er det flere overganger som frister. Salah (12.2) til Mané (12.2) er evig aktuelt. På midtbanen kunne vi gitt Dendoncker (4.4) fyken og kjøpt en brennheit Grealish (5.9), men Villa-yndlingen går et bedre kampprogram i møte fra og med runde 17. I forsvarsrekka er det kanskje litt mye med både Chilwell (5.9) og Söyüncü (5.1) fra Leicester, og et salg av sistnevnte vil gi oss litt økonomisk avkastning og dessuten åpne for at vi kan ha midtbanespiller fra det målkåte Leicester-laget. Et rimelig alternativ kunne vært Aurier (4.9), som har sett lovende ut under Mourinho, men vi velger å beholde ham på «watchlist» inntil videre.

Overgangen vi ender med å gjøre, er derfor å selge Gunn (4.5.) og få inn Guaita (5.0). Palace-keeperen storspilte i inneværende runde, og blir fin å ha når Pope (4.7) går vanskelige kamper i møte. Vi vurderte også Henderson (4.7), men Guaita ser skarpere ut og gir oss bedre spredning i det defensive (vi har allerede Lundstram (5.1) fra Sheffield United).

Kapteinsvalget denne runden er en skikkelig nøtt. Salah er ikke helt i toppform og Sterling skal spille Manchester-derby. Selv om de røde djevlene er svake, har de vært rimelig gjerrige i toppkampene. Vi velger å ha fortsatt tro på Vardy borte mot Aston Villa, med Jiménes som visekaptein (7.7).

Fristen for denne runden er lørdag kl. 12.30.

Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019