Bolton selges mandag

29/06/2019

Klubbens fremtid ser ut til å være reddet.

De økonomiske problemene i Bolton Wanderers har vært enorme. I mai ble klubben satt i administrasjon og vil dermed starte den kommende sesongen i League One med -12 poeng. Ansatte har ikke fått utbetalt lønn, men i stedet matkuponger på supermarkeder. Krisen har vært total, men lørdag kveld kom nyheten fansen har ventet på.

Bolton kunne i en pressemelding bekrefte at David Rubin & Partners, advokatfirmaet som overser salgsprosessen, har kommet til enighet med en kjøper om å overta driften av klubben. Av juridiske årsaker, vil ikke denne kjøperen bli navngitt før mandag, men etter alle solemerker kommer klubben til å bli solgt innen kort tid, og dermed kan Bolton endelig begynne med blanke ark.

- Jeg vet akkurat hvor viktig dette er for fansen. Jeg kan betrygge dem med at vi er enormt steg nærmere salget av klubben og redningen av dens fremtid. En gjennomføring av transaksjonen vil skje innen kortest mulig tid. Denne klubben har lidd enormt, og jeg vil hylle alle ansatte, som, under svært prøvede omstendigheter, har vist sin lojalitet og dedikasjon til Bolton Wanderers. De fortjener dager som dette etter alt de har vært igjennom, sier Paul Appleton i David Rubin & Partners i en pressemelding som er lagt ut på klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019