Bielsa sendte spion

12/01/2019

Marcelo Bielsa innrømmer han sendte en spion til Derbys treningsfelt, men har ikke mistet nattesøvnen av den grunn.

Leeds tok en imponerende 2-0-seier over Derby County fredag kveld, hjemme på Elland Road. Triumfen sørget for tabelledelse i Championship med fem poengs margin før den øvrige runden spilles lørdag ettermiddag. I forkant av kampen forklarte Derby at de måtte be politiet om å fjerne en Leeds-ansatt fra klubbens treningsfelt. Hendelsen førte til at Rams-sjef Frank Lampard opphørte treningsøkten og FA etterforsker nå saken.

Etter kampen kom Leeds’ manager, Marcelo Bielsa, med innrømmelsen.

- Det er sant at det var noen fra Leeds United der, og jeg er ansvarlig for det. Det betyr ikke så mye om det er lovlig eller ulovlig, rett eller galt. For meg så er det viktig at at Frank Lampard og Derby mente det ikke var riktig. Jeg snakket med Lampard, og han sa jeg ikke respekterte fair play-reglene. Jeg har et annet synspunkt på det, men det er ikke så viktig, sier Bielsa til Sky Sports.

Bielsa forklarte også at spionasjen var hans skyld alene og at han ikke hadde informert noen i klubben. Frank Lampard var kraftig irritert og sa at det samme hendte før lagenes første møte denne sesongen, som også endte med Derby-tap, 1-4 på Pride Park.

- Leeds kan alltids slå oss 4-1 for de er et fantastisk fotballag, men de hadde noen som lusket i buskene den dagen. Mannen ble bedt om å forlate området, men det ble ikke fulgt opp like nøye som denne gangen, sukker Derby-sjefen til Sky Sports.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18