Bare én utfordrer også denne gang?

23/07/2019

Kan noen utfordre Manchester City og Liverpool?

Forhåndstipsene fra forståsegpåerne stemte godt forrige sesong. Fasiten viste at det var et Two Horse Race i Premier League. City og Liverpool endte opp med henholdsvis 98 og 97 poeng - de to høyeste poengsummene oppnådd i Premier League-historien, mens det skilte hele 26 poeng ned til Chelsea på 3.plass. Liverpool tapte bare én kamp gjennom hele sesongen, mens tabellfirer Tottenham røk på hele 13 nederlag i ligaspillet. 

Det er ikke enkelt å se hvor utfordrerne skal komme fra denne gang heller. Chelsea har kjøpeforbud, har mistet Hazard og stiller med sylferske Frank Lampard som manager. Manchester United hadde en fiaskosesong sist, plages fortsatt med uro rundt superstar Pogba og har - som Chelsea - en fersk og uprøvd tidligere klubbhelt som sjef. 

Av erkerivalene fra Nord-London er det så utvilsomt Tottenham det stilles størst forventninger til. Manøvrerte seg til topp 4 og Champions League-finale forrige sesong, og det altså uten å hente så mye som en eneste ny rekrutt. Når virker Eriksen å kunne bli værende, Pochettino og hans sjefer har åpnet lommeboka, mens man har spilt seg varme på et formidabelt nytt stadion. Arsenal var forrige sesong navnet som dukket opp om man søkte "ustabil" på Google, og Unai Emery har så langt ikke sett snurten av forsterkningene har stadig etterlyser. Skambud på Tierney og Zaha har i  stedet gjort Arsenal til noe av en Laughing Stock. 

Slik ser oddsetterne hos Coolbet på vinnermuligheten til de ulike klubbene:

Leicester, Everton, Wolves og West Ham? Alle er de per dags dato kapable til å ta steget inn i topp seks, sågar topp 4 om det flyter både i vinduet og når det om drøye to uker blåses for avspark i verdens beste og morsomste liga. 

Nedrykkskampen? De nyopprykkede tippes alltid å havne i trøbbel, og i mai i år forsvant da også to av de tre som hadde kommet opp. Sesongen før dette igjen beholdt imidlertid alle tre plassen. Denne gang er det altså Norwich, Sheffield United og Aston Villa som skal klamre seg fast, og vi tror alle tre har gode muligheter - selv om oddsetterne ikke nødvendigvis er enige med oss:

 

Det eneste sikre er at vi gleder oss noe VOLDSOMT til avspark! Det vil du også merke når vi om kort tid kommer med svært fyldig spesialnummer før Premier  League-starten. Bestiller du avisen (velg mellom papirutgave og digitalt abonnement) så får du ikke bare spesialnummer for Premier League, men også flust med andre godbiter i postkassa. 

Mye å glede seg til, og datoene for de ulike spesialutgaven ser foreløpig slik ut:
Nederland 26.juli
England, League One 30.juli
England, League Two 30.juli
Skottland 30.juli
England, The Championship 2.august
Frankrike 6.august England
Premier League 9.august
Tyskland 13.august
Spania 16.august
Italia 23.august

Ditt valgfrie Tips-abonnement bestiller du her og husk at vi gjennom sesongen kjører forhåndssaker og tips på ALLE kamper i Premier League og The Championship!

 

 


Kim Marki

 

Bookietest2019