- Ancelotti tar over Everton

17/12/2019

Italieneren er ventet å bli bekreftet klar for Toffees i løpet av uken.

Carlo Ancelotti har en formidabel CV. Etter å ha ledet Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern München og Napoli de siste 20 årene, skal han nå ta over Everton. Han har vunnet Champions League tre ganger, men står overfor en av sine tøffeste utfordringer i trenerkarrieren, når han nå skal forsøke å løfte Everton fra nedrykkskamp til Champions League-deltakelse.

Både velinformerte The Guardian og Sky Sports melder i dag, tirsdag, at Ancelotti kommer til å bli presentert som Toffees’ neste manager i løpet av uken, og dermed er det trolig bare formaliteter som gjenstår før 60-åringen tar over tømmene på Goodison Park. Et realt kupp, mener Sky Sports-ekspert Jamie Carragher.

 - Jeg må ta av hatten min for Everton, hvis de lander dette. Fansen kommer til å være ekstatiske. Jeg er overrasket over at Carlo Ancelotti ønsker å ta Everton-jobben, når de er i den posisjonen de er i ligaen. For Everton er det utrolig kupp å få tak i en manager av Ancelottis kaliber. I Ancelotti får de en mannen som er i toppen av næringskjeden, sa Carragher på gårsdagens program, Monday Night Football, i forbindelse med 1-1-oppgjøret mellom Crystal Palace og Brighton.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019