Alle oddsblikk på norsk seriestart

15/06/2020

To måneder senere enn normalt er det endelig tid for norsk seriestart.

Det er endelig duket for avspark i Eliteserien, og vi feirer med en konkurranse hvor du kan vinne gavekort på 1000 kroner. Svaret avgis i kommentarfeltet på vår Facebook-sak, og spørsmålet er: Hvilket lag scorer flest mål i første runde av Eliteserien. 

Konkurransevilkår:
– Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.
– Det er 18-års aldersgrense på konkurransen.
– Du kan avgi kun ett svar.
– Du må like denne posten samt TIPS Facebook-side for å delta.
– Siste mulighet til å avgi svar er tirsdag kveld 18:00. En vinner av gavekortet trekkes blant de med riktig svar torsdag morgen.

Aalesund-Molde er en veldig interessant kamp i runde 1. I fjor ble serieleder og senere mester Molde knust i cupen i tilsvarende kamp med utrolige 4-0.
Denne gangen blir det garantert jevnere og alle bookmakere har gjestene som favoritter i denne kampen - samt til et nytt seriegull.
Oddsen varer fra 1.82 til 1.96

Viking-Bodø/Glimt er en av de jevneste og mest usikre kampene på papiret. To lag som overrasket positivt i 2019. Bodø/Glimt tok sølv, men det er blitt solgt en del profiler fra det laget. Viking tok en fin 5. plass. Begge lag er tippet på øvre halvdel igjen, og er to offensive lag som scorer mye samt slipper inn en del.
I fjor endte dette 3-4. Blir det mange mål igjen?

Bookmakerne med knepent favorittstempel til Viking.

Rosenborg-Kristiansund endte 1-0 etter en scoring av Mike Jensen i fjor.
Han er i Apoel nå og Rosenborg er ikke gullfavoritt og mange litt usikre på den trønderske giganten. Kristiansund er vanskelige å slå, og veldig gode på sitt beste. Bookmakerne og oddstipperne tipper H, men er dette en kamp der vi får den store overraskelsen?

Odd-Sandefjord gjestene er tippet helt i bunnen av tabellen, mens det er litt usikkerhet rundt Odd etter avgangen til trener Dag Eilev Fagermo.
Storscorer Torger Børven ryktes bort fra vertene som også fikk Elba Rashani skadet på trening i helgen. Odd er kjempefavoritter, og vant 3-2 mot Brann i åpningen i fjor. Blir det mange scoringer også her?

Stabæk-Mjøndalen er et møte mellom to lag som er tippet på nedre halvdel. Mjøndalen var det dårligste bortelaget i fjor med 1-6-8, mens Stabæk er vanskelig å slå på eget gress (5-7-3 i fjor) Hjemmelaget naturlige favoritter, men en U-fare sett til fjorårets statistikk. Tilsvarende kamp endte 4-2 i 2019 etter tre scoringer av Kasper Junker. Han er nå i Bodø/Glimt og blir ikke matchvinner. Vet du hvem som avgjør?

Oddsen er i favør Stabæk med Coolbet i topp også her:

Sarpsborg 08-Vålerenga er den sjette og siste tirsdagskampen klokken 20:30. Fagermo tar Vålerengagjengen på busstur i retning svenskegrensen, men vi er litt usikre på formen til Vålerenga. Oppkjøringen har sett veldig varierende ut. Sarpsborg 08 har imponert mer og slått Odd, Sandefjord og Start i oppkjøring.
Vålerenga med kun to borteseirer i fjor. Sarpsborg 08 med kun to hjemmetap. Bookmakerne holder vertene som favoritter. Der Coolbet har klart best med 2.48 i odds.

Onsdag spilles det to kamper.

Start-Strømsgodset er den mest uvisse kampen i runde 1. Der 2.65 på hjemmeseier og 2.65 på borteseier er det beste du finner i skrivende stund. Begge odds hos Coolbet.

 

Haugesund-Brann avslutter runde 1. Disse lagene spilte en treningskamp mot hverandre i slutten av mai og da vant Haugesund lett med 3-0.
I serien i 2019 endte tilsvarende kamp 1-1, og Haugesund avga en god del poeng hjemme. Bookmakerne har landet på H, men Brann har forsterket med Vegard Forren siden sist lagene møttes.

 

Da ender vi opp med en favorittrekke som ser slik ut og total oddsdominanse for Coolbet som også har rullet ut NM i Oddstipping samtidig.
Det er herlig for oss fotball- og oddselskere at det spilles om tre poeng på norske baner igjen.


 


Tips

Bookietest2019