Alisson nærmer seg Liverpool-retur

27/09/2019

Liverpools førstekeeper har ikke spilt siden ligapremieren mot Norwich i begynnelsen av august, men er snart tilbake mellom stengene.

Det kunne manager Jürgen Klopp bekrefte på fredagens pressekonferanse i forbindelse med lørdagens ligaoppgjør mot Sheffield United på Bramall Lane. Alisson måtte forlate banen drøye fem minutter før pause i ligapremieren mot Norwich med en leggskade, og har vært ute siden. 26-åringen, som har etablert seg en posisjon blant verdens beste keepere, er imidlertid klar til å gjøre retur i Liverpool-buret om ikke lenge.

- Han er på vei. Han trente i går, ikke med oss, men med keepertrenerne, så han kommer nærmere og nærmere. Ali er ikke aktuell for lørdagen, men kan hende kan han trene fullt med laget fra søndag. Vi vet ikke 100 prosent, men han er virkelig nære, sier Liverpool-sjef Klopp til fremmøtt pressekorps.

Dermed kan det meget vel hende at Alisson får den voksne oppgaven med å hindre brennhete Erling Braut Haaland fra ytterligere fulltreffere i onsdagens Champions League-møte på Anfield.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019