- Aldri spilt verre

08/01/2020

Manchester United ble tidvis rundspilt av byrival City i går kveld, og Ole Gunnar Solskjær måtte fortvilt innse gulfen mellom lagene.

De lyseblå spillerne virvlet rundt den grønne Old Trafford-matta som skygger for svimle, røde djevler, og før man visste ordet av det hadde Manchester City tilsynelatende avgjort semifinalen i ligacupen da de gikk opp til 3-0. Oppgjøret endte til slutt 3-1 i Citys favør, etter at United tok seg noe opp utover andreomgang.

Men, i førsteomgang fremstod United som fullstendig hjelpeløse, og fra sidelinjen kunne Ole Gunnar Solskjær knapt tro det han så.

- Fra det første målet deres og frem til pause, har vi aldri spilt verre. Vi kunne ikke stå imot. Vi lot dem spille og hodene våre sank. Vi tok beslutninger vi ikke burde tatt, og det måtte rettes på til pause. Vi fikk en god respons i andreomgang, men vi har et bratt fjell å bestige, erkjenner Solskjær etter gårsdagens skolering av Pep Guardiolas Manchester City.

Dermed øker presset på den norske United-sjefen, stadig virker å sitte ørlite løsere i sjefsstolen, men har enn så lenge full tillit fra hierarkiet på Old Trafford. Solskjær bør imidlertid komme tilbake på vinnersporet fortest mulig, og neste mulighet til det kommer lørdag ettermiddag når Norwich kommer på besøk til Old Trafford i Premier League.

United ligger for øyeblikket på femteplass i ligaen, fem poeng bak Chelsea på fjerde. Solskjærs fremste jobb er å ta klubben tilbake til topp fire, og oddsen på at han skal klare akkurat det, ligger for øyeblikket til 4.00 hos spillselskapet Coolbet.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019