48 siders Champions League-spesial

13/09/2019

Verdens deiligste fotballturnering ruller igjen.

Champions League starter tirsdag og vi byr på 48 siders spesialutgave med omtale og tips på alle gruppene. Liverpool, City, Tottenham og Chelsea er Englands representanter, men hvordan gjør firerbanden det i helgens ligarunde? Tipp total poengsum for alle fire, og skriv ditt svar i kommentarfeltet på vår Facebook-oppdatering. 

Vinneren får gavekort på 750 kroner fra Fotballbutikk.no mens de tre beste får 3 måneders pdf-abonnement på tips.  Vinneren trekkes mandag, og kontaktes via chat. 

Tips er Norges eneste sport- og spillavis, stiftet i 1947 og fortsatt tilgjengelig to ganger per uke – på både papir og i pdf-format. Hver helg gir vi deg forhåndsanalyse på SAMTLIGE kamper i Eliteserien, Obos-ligaen, Premier League og The Championship. I tillegg byr vi naturligvis på spilltips, tabeller, resultater, nyheter, overganger, tv-oversikt og mye, mye mer. 

Vi har akkurat nå kampanje hvor du kan prøve 10 utgaver av Tips for bare 99.- Send en epost til for å bestille et prøveabonnement. Legg ved ditt navn, adresse og mobilnummer. 

Som en gest til eventuelle nye kunder byr vi også på DAGENS AVIS, HELT GRATIS. 

Alle våre abonnement finner du her. 


Kim Marki

Bookietest2019