Plass nr.21: Betzest - Stråler i lavere norske divisjoner

10/07/2019

Betzest debuterer i vår store bookmakertest og utmerker seg med strålende tilbakebetalingsprosenter i norsk 2. og 3. divisjon.

 

Betzest debuterer med en 21. plass i vår store bookmakertest.

Nettside: www.betzest.com

Tidligere sluttplasseringer: Debuterer i år

Poeng: 41/80

1: Brukervennlighet nettside

Betzest har samme type hjemmeside som 10Bet og Fansbet som vi tidligere har presentert. Poengsummen blir dermed samme her. Enkel registreringsprosess der mail kom umiddelbart hvor man måtte bekrefte at man har åpnet konto. Norsk språk er tilgjengelig som ett av valgene. Det er enkelt å finne frem til diverse ligaer og spillobjekter på nettsiden.

Score: 7/10

2: Innskudd/uttak

Betzest tilbyr en rekke muligheter for innskudd og alle er uten gebyr. Merk at det opplyses om transaksjonstid på tre til fem dager ved bruk av paysafecard. Når det gjelder uttak er alle metoder utenom bankoverførsel gratis. Sistnevnte har en avgift på 25 euro og det gir som vanlig solid poengtrekk i vår test. Norske kroner kan velges som valuta, men merk at innskuddene likevel foretas i en annen valuta.

Score: 2/10

3: Spillutvalg

Betzest tilbyr et solid utvalg spesialspill selv langt nedover i divisjonene i Norge. Trekk for at man er sent ute med odds, kampoddsene i åpningsrunden i Premier League er for eksempel fortsatt ikke klare. Noe begrenset utvalg også på asiatiske handikap, europeiske handikap og over/under-spill, men totaltinntrykket er absolutt positivt.

Score: 13/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Betzest endte opp med følgende testresultater:

Premier League: Ingen odds ennå
The Championship: Ingen odds ennå
Store ligaer Europa: Ingen odds ennå
Mindre ligaer Europa: Ingen odds ennå
Eliteserien: 93,3 (25. plass)
1. divisjon: 92,1 (20. plass)
2. divisjon: 92,6 (3. plass)
3. divisjon: 92,2 (3. plass)
Sverige: 93,8 (21. plass)
Danmark: 93,5 (11. plass)
Vinnerodds: 86,6 (24. plass)
Asiatiske handikap: 94,7 (16. plass)
Over/under: 93,5 (24. plass)
1x2-handikap: 91,1 (6. plass)

Betzest har stort sett samme tilbakebetalingsprosent uansett om det er en stor eller liten liga. Dermed faller man for eksempel helt igjennom i Eliteserien og 1. divisjon, men er samtidig på pallen i norsk 2. og 3. divisjon. Solid også på 1x2-handikap, men totalinntrykket blir likevel litt under middels.

Score: 9/20

5: Support

Ingen telefonnummer hos Betzest og supporten må dermed tas via epost eller livechat. Begge deler fungerte godt i vår test. Plusspoeng for at selskapet har stor aktivitet på twitter og sosiale medier.

Score: 5/10

6: Ansvarlig spill

Relativt tynn seksjon vedrørende ansvarlig spill på Betzests hjemmeside og det linkes heller ikke til mange norske hjelpeorganisasjoner. Innskuddsgrenser og selvekskludering tilbys. På hjemmesiden har man unngått egenannonser for casinospill inne på oddssidene. Når det gjelder bonusordninger får alle nye kunder 50 kroner hvis de verifiserer mobilnummeret. Det første innskuddet dobles opp til 1 500 kroner.

Score: 5/10

Oppsummering:

41/80 poeng

Betzest gjør en godkjent debut i vår store bookmakertest, men kommer til kort på tilbakebetalingsprosentene i Eliteserien og 1. divisjon samt et gebyr på bruk av bankoverførsler.


Thomas Elgheim

Bookietest2019