Plass nr.20: Librabet - Bedre kopi av Zulabet

10/07/2019

Librabet debuterer i vår store bookmakertest og gjør det langt bedre enn sin kopiside Zulabet!

Librabet debuterer med en 20. plass i vår store bookmakertest.

Nettside: www.librabet.com

Tidligere sluttplasseringer: Debuterer i år

Poeng: 42/80

1: Brukervennlighet nettside

Librabet byr på en pen hjemmeside hvor det er lett å finne frem. Den kan imidlertid noen ganger fremstå som noe treg. Klart plusspoeng for at man selv kan velge hva slags odds man ønsker å ha synlig på hovedoversiktene før man eventuelt klikker inn på enkeltkamper. Siden tilbys på norsk, men alt er ikke helt 100 prosent oversatt og det sniker seg inn noen engelske gloser enkelte steder.

Score: 7/10

2: Innskudd/uttak

Norske kroner er tilgjengelig som valuta hos Librabet. Alle vanlige former for innskudd og uttak tilbys. Det tas ingen gebyrer for innskudd eller uttak av penger. Vår samarbeidspartner i denne testen Explorebet melder om stort sett positive opplevelser med overførsler, men at uttakene noen ganger tar litt tid.

Score: 5/10

3: Spillutvalg

Librabet har jevnt over det utvalget man forventer å finne hos et spillselskap på nett. Utvalget av over/under-varianter er meget godt, mens det er hakket for lite fokus på handikapspill, både asiatiske og europeiske varianter, til å få fullt godkjent der. Totalinntrykket er helt middels!

Score: 10/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Librabet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 96,0 (13. plass)
The Championship: ingen odds ennå
Store ligaer Europa: 96,5 (2. plass)
Mindre ligaer Europa: ingen odds ennå
Eliteserien: 94,5 (14. plass)
1. divisjon: 91,7 (25. plass)
2. divisjon: 91,8 (6. plass)
3. divisjon: 91,8 (6. plass)
Sverige: 95,4 (7. plass)
Danmark: ingen odds ennå
Vinnerodds: 86,3 (28. plass)
Asiatiske handikap: 94,5 (18. plass)
Over/under: 94,2 (11. plass)
1x2-handikap: 91,9 (3. plass)

Librabet har helt samme odds som Zulabet og karakteren blir dermed helt lik. Høydepunktene er de store ligaene i Europa der man allerede er ute med odds for neste sesong og ligger på hele 96,5 i tilbakebetalingsprosent. Også på 1x2-handikap er selskapet på pallen. Dessverre klarer man ikke følge opp på Obos-ligaen eller vinneroddsene.

Score: 11/20

5: Support

Librabet har livechat på hjemmesiden sin, men det tilbys dessverre kun med engelsk som aktuelt språkvalg. Norsk telefonnummer er et stort pluss i denne kategorien, men åpningstider fra 10.00 til 20.00 mandag til fredag holder ikke.

Score: 4/10

6: Ansvarlig spill

Librabet har en seksjon om ansvarlig spill på nettsiden sin, men den er ikke veldig tilrettelagt for norske spillere. Her linkes det til utenlandske hjelp og kun beskjed om å sende en mail til selskapet hvis man føler man har problemer. Vi gir imidlertid solid pluss for at man holder alt av casinostyr helt unna oddssidene.

Score: 5/10

Oppsummering:

42/80 poeng

Zulabet debuterte med en 28. plass i vår store bookmakertest. Spillutvalget og tilbakebetalingprosentene tilsa en plassering rundt midten, men dessverre fungerer den norske versjonen av nettsiden dårlig. Librabet har den norske nettsiden på plass og dermed ender man også langt høyere enn kopisiden!


Thomas Elgheim

Bookietest2019