Plass nr.28: Zulabet - Norske nettsiden fungerer ikke

10/07/2019

Zulabet har mye godt for seg, men må få på plass en stabil norsk versjon av nettsiden for å komme bedre ut i vår test.

Zulabet er med i vår bookmakertest for første gang og må ta til takke med en beskjeden plassering grunnet enkelte klare mangler. 
Nettside: zulabet.com
Tidligere sluttplasseringer:
Debuterer i år
Poeng: 32/80
 
1: Brukervennlighet nettside
Zulabet har en hjemmeside som i vår testperiode ikke fungerte hvis man velger norsk som språk. Dermed blir det helstryk i denne kategorien. Rettes det opp er det mange poeng å henge her fordi den engelske versjonen som vi ble tvunget til å bruke i testen ligger i hvert fall rundt syv poeng. Nettsideløsningen er funksjonell og minimalistisk uten store reklamer som overskygger oddstilbudet.
Score: 1/10
 
2: Innskudd/uttak
Innskudd i norske kroner gjennom alle de vanligste betalingsformene. Det opplyses ikke om at noen kan få problemer med å benytte norske kort selv om det i realiteten jobbes hardt med å få stoppet for tiden fra myndighetene i samarbeid med bankene. 
Score: 4/10
 
3: Spillutvalg
Zulabet har jevnt over et godt utvalg av spillobjekter, men får solid trekk for at man har et svært begrenset tilbud av asiatiske handikap. Generelt ligger man noe tynt på alt av spesialspill og totalinntrykket blir dermed litt under middels. 
Score: 9/20
 
4: Tilbakebetalingsprosent
Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Zulabet endte opp med følgende testresultater:
Premier League: 96,0 (13. plass)
The Championship: ingen odds ennå
Store ligaer Europa: 96,5 (2. plass)
Mindre ligaer Europa: ingen odds ennå
Eliteserien: 94,5 (14. plass)
1. divisjon: 91,7 (25. plass)
2. divisjon: 91,8 (6. plass)
3. divisjon: 91,8 (6. plass)
Sverige: 95,4 (7. plass)
Danmark: ingen odds ennå
Vinnerodds: 86,3 (28. plass)
Asiatiske handikap: 94,5 (18. plass)
Over/under: 94,2 (11. plass)
1x2-handikap: 91,9 (3. plass)
Score: 11/20
 
Zulabet scorer litt over gjennomsnittet på sine tilbakebetalingsprosenter. Høydepunktene er de store ligaene i Europa der man allerede er ute med odds for neste sesong og ligger på hele 96,5 i tilbakebetalingsprosent. Også på 1x2-handikap er selskapet på pallen. Dessverre klarer man ikke følge opp på Obos-ligaen eller vinneroddsene.
 
5: Support
Livechat tilbys på siden, men norsk hjelp er ikke blant de fem språkene man kan velge. Kun internasjonalt telefonnummer. Zulabet er heller ikke tilstede på sosiale medier og det blir dermed lite positivt i denne kategorien. 
Score: 2/10
 
6: Ansvarlig spill
Zulabet har en seksjon om ansvarlig spill på nettsiden sin, men den er ikke veldig tilrettelagt for norske spillere. Her linkes det til utenlandske hjelp og kun beskjed om å sende en mail til selskapet hvis man føler man har problemer. Vi gir imidlertid solid pluss for at man holder alt av casinostyr helt unna oddssidene. I velkomstmailen var fokus også utelukkende rettet mot oddstipping og bonus tilpasset dette. 
Score: 5/10
 
Oppsummering:
32/80 poeng
Zulabet debuterer med en 28. plass i vår store bookmakertest. Spillutvalget og tilbakebetalingprosentene tilsier en plassering rundt midten, men dessverre fungerer den norske versjonen av nettsiden dårlig.

Thomas Elgheim

Bookietest2019