Slik leser du vår Eliteserie-spesial GRATIS!

28/03/2019

Den norske fotballsesongen ruller endelig igjen, og Norges eneste sport- og spillavis kjører naturligvis fyldig dekning gjennom hele sesongen.

Jentene tjuvstartet Toppserien forrige helg, før det denne helgen tas avspark også i Eliteserien og Obos-ligaen. Alt dette mens det i de store europeiske ligaene står sluttspurt på menyen. Tips har siden 1947 dekket både norsk og internasjonal fotball, og vi vil ubeskjedent si at vi i 2019 leverer bredere og bedre enn noe gang tidligere.

Fokus er rettet mot engelsk og norsk fotball, og tirsdag denne uken leverte vi spesialutgave for Obos-ligaen, mens det før helgen var Toppserien som ble presentert. Dette samtidig med at vi gjennom hele sesongen har hatt fyldige forhåndsreportasjer på SAMTLIGE kamper i Premier League og The Championship. Det samme vil vi gjøre gjennom hele sesongen i de to øverste divisjonene i Norge, i tillegg til oddstips, resultatservice og alt annet vi alltid byr på. Denne sesongen skal vi også i fast spalte følge opp med tips og triks for Eliteserien Fantasy!

Vi vil gjerne ha deg med på laget, og står klare til å gi deg en gratis introduksjonsperiode. Fra og med dagens 56-siders Eliteserie-spesial kan du sikre deg en måneds gratis digitalt abonnement på vår avis. Alt du trenger gjøre er:
*Send en epost til merket GRATIS. 
*Oppgi epostadressen du vil ha avisen tilsendt til, samt ditt telefonnummer.

Du vil da få avisen rett til din innboks i en måned fremover, og abonnementet opphører uten at du trenger gjøre noe selv. Vi vil imidlertid i løpet av prøveperioden driste oss til å kontakte deg med et godt tilbud, og håper naturligvis du blir med oss videre! Enten som fortsatt digital-abonnent, eller som leser av vår papirutgave. 

* Dagens formidable forside er tegnet av kunstnerne i Sveen og Emberland illustrasjon AS. Disse gutta leverer naturligvis tegneserie-stripa Sleivdal på baksiden av alle Tips-aviser.


Kim Marki

Bookietest2019