Et godt Tips for 2019

20/12/2018

Årets siste Tips er sendt til trykk, og som julegave fra oss i redaksjonen gir vi ALLE muligheten til å lese vår julespesial.

*Link til gratisavis finner du nederst i saken!

Tips Sport- og Spill går nå inn i sitt 72. leveår, men selv føler vi oss yngre enn på svært lenge. Året 2018 har for vår del inneholdt atskillige spennende utfordringer og forandringer, og samtlige har bidratt til å gjøre oss bedre.  Vi håper og tror våre lesere er enige med oss. 

Avisen Tips har gjennom årene hatt atskillige eiere og medarbeidere, og her har det skjedd mye de siste årene. Etter lenge å ha hatt eksterne eiere som ikke aktivt har deltatt i den daglige driften, eies avisen nå av ansatte i avisen med lang fartstid. Vi har vært her i tiår, og jobber daglig med å utvikle produktet samtidig som vi leverer stoff til hver bidige utgave. Utfordrende og hektisk, men samtidig svært givende. Etter flere år i Drammen har vi nå også flyttet avisen tilbake til hovedstaden hvor den hører hjemme, mens vi også har byttet trykkeri og distribusjon for å sikre en mer pålitelig levering. Den ustabile leveringen av avisen var lenge et ankepunkt mot å abonnere på Tips, men gjennom samarbeid med pålitelige tungvektere som Amedia Trykk, Mediaconnect og Helt Hjem AS har vi fått på plass en trygghet for at avisen kommer ut NÅR den skal, og DIT den skal. 


I tillegg til eiernes redaksjonelle bidrag har vi også fortsatt noen av våre faste bidragsytere med. I år har vi imidlertid tatt grep og fått på plass nye skribenter. Nå vi sier nye, så mener vi alt annet enn ferskinger i bransjen. Dag Solheim og Øivind Johannesen har begge særs lang fartstid, både som kommentatorer, programledere og skribenter innen norsk og internasjonal fotball. I tillegg leverer fortsatt vår tidligere redaktør Øivind Smestad sine «på kornet-kommentarer» mens vi også har fått på plass avtale med Championship-ekspert Eirik Aase, som hver uke leverer faglig tungt stoff rundt samtlige kamper i den nest øverste divisjonen i England. Vi er nå stolte over vår «førsteellever», men skal bruke første halvdel av 2019 til å bygge stall som gjør oss konkurransedyktige også inn mot norsk seriestart.

Siden avspark i august i år har vi fulgt den engelske ligafotballen tettere enn noen gang, med redaksjonell omtale og spilltips på samtlige kamper i de to øverste divisjonene. Fra og med sesongstart i Norge vil vi følge opp med samme type dekning av Eliteserien. Takket være dere lesere peker igjen opplagstallene oppover, og dette er naturlig nok årsaken til at vi kan investere i et stadig bedre produkt. 

For 2019 kan vi, i tillegg til den nevnte satsningen på norsk fotball, friste med kommende reiseguider for alle dere som valfarter til arenaer for å oppleve fotballutenlands, og da spesielt i England. Vi er nå i samtaler med en gigant av en turoperatør innen sport, og med denne aktøren på laget vil vi også kunne fungere som et bindeledd for å kunne skaffe våre lesere en best mulig opplevelse på kamp i internasjonale ligaer. I tillegg til omfattende reiseguide vil 2019 naturligvis også bringe høydepunkter i form av spesialaviser i forbindelse seriestart både her hjemme og i øvrige ligaer. Vi skal også i år teste spillbransjen og deres tilbud mot norske kunder, mens vi også ønsker å gjøre et fremstøt for å få på plass ukentlige travtips i avisen, som Tips jo kunne friste med i hine hårde dager. 

Det er med andre ord mye spennende på trappene også det kommende året, og som alltid håper vi våre lesere er fornøyd med jobben vi gjør og utviklingen som skjer. 

Link til vår 48-siders julespesial finner du her 
Vil du glede oss med å bli abonnement, så finner du bestillingsskjema her

En god jul og et godt nytt år ønskes, og måtte beste lag vinne!
Kim Marki
Redaktør, Tips

 

 


Kim Marki

Bookietest2019