- Derfor vinner United

10/10/2017

Det dukes for sesongens høydepunkt på Anfield, men oddseksperten fra Coolbet tror gjestende United reiser hjem med full pott.

*Gi ditt resultattips i vår Facebook-link, og vær med i trekningen av en Manchester United-draktDerfor vinner Manchester United hatkampen
Mikael Mellqvist er PR-manager i Coolbet og heier litt ekstra på Manchester United. Her forklarer han hvorfor hans favorittlag bør vinne hatkampen lørdag.

- Først og fremst så har jo vi vært mer bortskjemte med gode resultat den siste tiden enn Liverpool, så det er ikke uvanlig å vinne på Anfield. United har vunnet tre av de seks siste bortekampene mot sin argeste rival og siden de to siste ikke regnes inn på seierskvoten er det på tide med ny seier, sier Coolbets PR-manager.

PR-manageren ser mange ting som taler for Manchester United i lørdagens storkamp.
* Kun ett lag (Manchester City) har scoret mer enn Manchester United 21 mål så langt i sesongen.
- Derfor er jeg trygg på at Manchester United scorer lørdag. Både fordi vi er gode fremover, men også fordi vertene sliter bakover, sier Mellqvist til Tipsavisen.

* Kun to lag (Crystal Palace og Watford) har sluppet inn mer mål enn Liverpools 12 baklengs.
- Liverpool sliter på dødballer og midtstopperparet/keeperne byr ofte på motstanderne på mål. Det gjelder å være tålmodige for United, for sjanser vil de garantert få lørdag – selv om spillet kanskje ikke en gang er det beste, sier Mellqvist.

* United vinner midtbanekampen
- Tidligere har Manchester United virket litt lette på midtbanen, men med nysigneringen Matic ser det råbra ut. Matic i kombinasjon med Herrera vil vinne de fleste dueller. Vil Mourinho parkere bussen legger han til Carrick og da er stengt bakover. Vil han være mer kreativ/utnytte Liverpools sårbarhet bak, så bruker han en offensiv trekant med enten Mata/Mkhitaryan i midten.
Jeg heller mot sistnevnte variant, sier Mikael Mellqvist.

* United har bedre forsvar + keeper
- Ragnar Klavan har startet tre kamper i Liverpools midtforsvar. Han ville startet null for United. Bailly, Jones, Smalling og Lindeløf er alle klart bedre enn ham. Også Rojo som er skadet. At David De Gea er en klart bedre keeper enn de to Liverpool varierer mellom vet  alle også. I disse to lagdelene er United mye bedre, sier Coolbets PR-manager.

* United har større bredde
- Selv om United har en god del skader, så har de bedre bredde enn Liverpool. Martial/Rashford bytter på å starte og det betyr at du har en joker som kan komme inn og snu kampene. I forsvar er valgmulighetene også veldig mange, så her kan man variere etter motstander og spille med alt fra 3 til 5 bak, argumenterer Mikael Mellqvist.

Hos Coolbet.com er oddsen i skrivende stund:
2.64 på Liverpoolseier og 2.91 på Unitedseier, mens uavgjort gir 3.35 i odds.
- Siden Manchester United allerede er syv poeng foran Liverpool så er alt press på vertene lørdag. Det passer United utmerket. Liverpool er avhengige av bakrom/kontringer for å være på sitt beste, så en parkert Mourinho-buss med raske kanter i Mkhitaryan og Rashford lørdag lover bra, avslutter Coolbets PR-manager.


Kim Marki

Bookietest 2017/18