Tror Hovland tar sin første PGA-seier på rekordtid

17/06/2019

Spilltilbyderen Coolbet sin golf-ekspert tror det kun er et tidsspørsmål før den norske golfkometen Viktor Hovland vinner sin første major-turnering. 

21-åringen avsluttet sin karriere som golf-amatør med en kruttsterk 12. plass på 280 slag under U.S. Open sist uke. Med det ble Viktor Hovland beste amatør siden 1960 i en av de fire store major-turneringene. To slag bedre enn Jack Nicklaus rekord for 59 år siden. 

Mandag 17. juni var første dag som profesjonell, og en hyllende golf-ekspertise tror nordmannen har mye å se fram mot på golfbanen i den nærmeste fremtid. 

Spillselskapet Coolbet byr ut 9 i odds på at Viktor Hovland vinner sin første Major-turnering innen 19. juli 2021. Dog er oddsen lave 1,90 på at 21-åringen tar sin første seier på PGA-touren innen utgangen av samme år. Altså 2,5 år fram i tid. 
- Hovland imponerte meg stort under U.S. Open, og det er snakk om et ekstremt stort talent med en lys framtid på golfbanen. Det er ikke spørsmål om Hovland kommer til å vinne på touren, men mer når han tar sin første seier, sier Stian Skandsen i spillselskapet Coolbet. 

Golf-kometen
Viktor Hovland klatret til 356. plass på verdensrankingen etter den sterke prestasjon i U.S. Open. 21-åringen lå som nummer 680 på samme liste før turneringen. Før U.S. Masters lå nordmannen som nummer 911, men 32. plassen i årets første major-turnering sendte Hovland opp som den best plasserte nordmannen på rankingen. 

21-åringen vant U.S. Amateur i fjor, og golfekspert Skandsen trekker likhetstrekk opp mot en annen amatør-spiller fra samme College som Hovland. 
- Rickie Fowler, som også var rangert som den beste amatøren og spilte collegegolf for Oklahoma State, tok sin første tour-seier drøyt 2,5 år etter at han ble proff. Vi tror Viktor har gode sjanser til å slå det, avslutter golfekspert Stian Skandsen i Coolbet. 

Samme spillselskap byr ut 2,80 på Hovland som deltaker på laget til Ryder Cup i september 2020. Eller du kan hente ut 1,80 ganger innsatsen på at nordmannen ikke er blant de 40 beste på verdensrankingen innen utgangen av 2020. 

 

 


Kim Marki

Bookietest2019