Stor tro på norsk bokse-trio i England

29/06/2019

Spillerne trykker oddsen på Ingrid Egner, Kevin Melhus og Alexander Hagen ned foran kveldens boksestevne og debut på engelsk jord.

Den norske bokse-trioen skal gå sine første profesjonelle kamper på engelsk jord under stevnet Boxing Summer Ball i Bracknell utenfor London lørdag kveld. 
 
 
Kevin Melhus går sin første kamp internasjonalt. 29-åringen er også med som arrangør gjennom Melhus Promotions, som er med å gjøre stevnet i England mulig sammen med Oslo Bokseklubb og promoterselskapet Siesta Boxing. 
 
Skiens-bokseren skal møte briten Ossie Jervier, som tapte på poeng etter seks runder mot nordmannen Simen Nysæter tidligere i år. 
Ingrid Egner er ranket som nummer 14 i verden, og er på jakt etter sin tredje proffseier. Mulighetene til å gå en større tittelkamp nærmer seg, men først må polske Karina Kopinska gulves lørdag kveld. En rutinert bokser som har gått mot flere av de beste i verden tidligere. 
 
Alexander Hagen har vunnet tre av sine fire siste kamper på knock out, og er den mest rutinerte bokseren av de norske. 30-åringen motstander er den tøffe og rutinerte franskmannen Guevork Marakian. 
 
Gulver oddsen 
Spillselskapet Coolbet har de tre nordmennene som store favoritter i sine respektive kamper. Utgangsoddsen har allerede fått seg noen solide knock outs, og troen på seier til Melhus, Egner og Hagen er stor blant det norske odds-spillende publikum. 
 
Coolbet er også en av sponsorene til Kevin Melhus. 
-Vi vet veldig godt hvor god form Kevin er i om dagen, så der skal Ossie Jervier virkelig få nok å bestille. Dermed er våre kunder på riktig spor. Det er selvsagt alltid hyggelig med vinnende nordmenn, og det blir en veldig spennende kveld foran tv-skjermen, sier talsmann Stian Skandsen i spillselskapet Coolbet. 
 
I skrivende stund er Hagen 1,18-favoritt mot Guevork Marakian. Kevin Melhus-seier prises til 1,10 mot Ossie Jervier, mens Ingrid Egner betaler ut 1,26 på å ta ut Karina Kopinska. 
 
Spillselskapet kan fortelle at de har fått mye juling på trippelen til 1,64. Den kan nye kunder faktisk teste ut med et gratisspill i kveld om de åpner spillekonto hos Coolbet. 
-Det er helt tydelig stor tro på seier til alle tre nordmennene i kveld. Vi gir bort et gratisspill på 300 kroner til alle nye kunder, om man skriver inn koden "sommertilbud" på bonussiden. Dette spillet kan man sette på hva som helst i sportsbook, derav kveldens bokse-event, og du beholder hele premien selv, avslutter Stian Skandsen i Coolbet. 
 
BEST MED HANSKER: Men Kevin Melhus har vist talent også ved pokerbordet. 

 

 
 

Tips

Bookietest2019