Sondre Kastnes overlegen i andre uke av NM i Esport

20/04/2020

Overbevisende seier etter jevn start.

Det var lenge jevnt i forrige uke av NM i Esport, men Sondre Kastnes (32) fra Hattfjelldal tok til slutt en overbevisende seier i ukessammendraget. Han kunne derfor innassere ukespremien på 5000 kr og sammenlagt-ledelsen etter noen imponerende kuponger mot slutten av uken.

Spillselskapet Coolbet sin ferd mot å finne Norges beste esport-tipper durer videre. Uke 2 er nå over, og vi kan avsløre at vi har en ny ukesvinner og sammenlagt-leder. I motsetning til ukesvinneren i uke  1 som aldri hadde tippet på esport tidligere, er denne ukens vinner noe mer kjent med den digitale esporten som vokser i rekordtempo på verdensbasis. 

Sondre Kastnes som er 32 år og bosatt i Trondheim er nemlig eier av sin egen esport-organisasjon, kalt SKADE, noe han også mener ble avgjørende denne uken. Det var naturligvis en glad mann som tok tlf for et seiersintervju mandag morgen:

«Først og fremst utrolig gøy å vinne! Jeg kom topp 5 forrige uke, og klarte heldigvis å kjempe meg opp på førsteplass denne uken. Jeg har en del erfaring med esport, og dro nok nytte av det. Håper det også vil hjelpe meg i ukene fremover da jeg sikter mot å bli Coolbet sin første Norgesmester i Esport!» sier en engasjert Kastnes.

Videre forteller han om at grundig research lønner seg:

«Jeg har variert litt mellom 100 – 300kr innsats, og hele tiden vurdert litt taktisk hvor høy odds jeg skal gå for. Fikk inn et par kuponger med 5 og 6 i odds som hjalp meg veldig selvsagt, men det ligger også en del research bak. Formen til lagene man spiller på har mye å si, som i andre sporter. Har de spilt mye eller lite i det siste, har det vært endringer i lagoppstillinger, får de spille favorittbanene sine osv. Det er mange variabler inne i bildet, og så er det også gode muligheter for å gjøre noen varp på LIVE-spill. Det har vært mange større finaler i det siste nå, og de neste ukene blir preget av litt lavere divisjoner – her er det bare å gjøre enda mer research!» avslutter en offensiv sammenlagt-leder.

Her er én av bongene til den ferske ukesvinneren. Spill variert og smart er rådet!

Her er det mulighet for alle å vinne og delta, meld deg på NM i Esport hos Coolbet i dag.

 

 


Tips

Bookietest2019