Setter Karsten Warholm ny norsk rekord på Bislett i kveld?

13/06/2019

Du kan hente ut over 4 ganger innsatsen om det norske gullhåpet sprenger den norske rekorden på 47,82 under kveldens 400 meter på et utsolgt Bislett Games.

Det norske eventyret av en 23 år gammel atlet er stor favoritt til å vinne kveldens hekkeøvelse 400 meter for menn i Oslo. Spillselskapet Coolbet priser Warholm-gull til beskjedne 1,08. 

Under ekstremt dårlige forhold i sitt første utendørsstevne for sesongen løp 23-åringen inn til 47,85 i Stockholm 30. mai. 3 hundredeler bak Norgesrekorden Warholm satte i Diamond League-årsdebuten i Roma i fjor på samme tid. Det lar seg høre i ruskevær. Tiden sto til seier i den svenske hovedstad, og Warholm viste antydninger til sterk form i utendørs-sesongstarten. 

McMaster i mot

Utgangspunktet for kveldens Bislett Games var at tre av verdens raskeste menn skulle møtes i Oslo. Dessverre måtte Abderrahman Samba fra Qatar kaste inn håndklet tidligere i uka med skade. 
Fra bane 6 starter Kyron McMaster, og han blir Warholms eneste og hardeste utfordrer til gullet på kveldens Diamond League-stevne. 
Fra bane 7 skal nordmannen prøve å ta ned mannen som har vunnet Diamond League-trofeet de to siste årene. McMaster har også hatt bedre årsbeste i både 2017 og 2018, men har siden vært satt ut av en skade. 

Mannen fra de britiske jomfruøyene betaler 7,80 i vinnerodds hos Coolbet, men samtidig er det usikkerhet rundt formen til 22-åringen. Senest i Diamond League-stevnet i Stockholm for to uker siden måtte McMaster trekke seg grunnet føling med den samme skaden som ødela mye av fjorårssesongen. 

Spillselskapet Coolbet byr ut en rekke H2H på kveldens 400 meter hekk. I tillegg til et bredt odds-utvalg i alle øvelser denne kvelden på Bislett. 

Ellers skal Jakob og Filip Ingebrigtsen løpe drømmemila under Bislett Games, der det aldri har vært flere OL, EM og VM-vinnere samlet på startstreken. 
Jakob betales ut med 1.66 ganger innsatsen hos samme spillselskap, der Filip er i outsidergruppa med sine 5,30. 


Tipsfotball

 

Bookietest2019