Proffbokser Kevin Melhus forlenger med Coolbet

13/07/2019

29-åringen fra Skien har inngått et nytt hardtslående samarbeid med Coolbet. Nå kan du slå ut knock out-maskinen Kevin Melhus ved pokerfilten, og vinne et sete i høstens Coolbet Open i Tallinn.

Kevin Melhus var første profesjonelle bokser til å gå kamp på norsk jord siden 1981. Tyske Christian Dulz ble dunket ned som oppvarming til tittelkampen mellom Cecilie Brækhus og franske Anne Sophie Mathis 1. oktober 2016. Bokseshowet i Oslo spektrum som ble kalt The homecoming. 

Siden har Melhus vunnet alle sine 5 kamper som profesjonell bokser. De to første på knock out, de tre neste på poeng. De siste årene har Skiens-gutten hatt et sponsorsamarbeid med spillselskapet Coolbet. 

 
Avtalen var utgående nå i sommer, men begge parter ble raskt enige om å fortsette samarbeidet inn i 2020. 
-Vi har hatt et fantastisk godt samarbeid med Kevin hele veien, og det var en selvfølge å forlenge denne avtalen. Coolbet har et ønske om å hjelpe flere norske ambisiøse utøvere opp og frem gjennom et sponsorat. Dessverre hindrer det norske regelverket oss i å bidra i den størrelsesorden vi ønsker og mange utøvere har behov for, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet. 
 
Kan du slå ut Kevin Melhus? 
For å markere den gode nyheten setter Coolbet opp en online-pokerturnering med fete premier onsdag 17. juli klokka 20. 
Innkjøp er lave 11 euro, som er på nivå med svært populære Kommunepoker, som også arrangeres av Coolbet. Dette har blitt Norges største pokerturnering, og samler i november 18 fylkesmestere til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller. De samme 18 fylkesmestere har gratis innkjøp i Coolbet Open. 
 
Nettopp et sete til en verdi av 550 euro i den populære pokerturneringen i den estiske hovedstad ligger i potten for den som vinner onsdagens pokerturnering. Mot Kevin Melhus. 
 
Taper du heads up i turneringen vinner du en 200 euro satelitt-billett. Den samme premien får du som bounty på Kevin Melhus. Med andre ord vinner du en 200 euro satelitt-billett på å slå ut knock out-kongen Kevin Melhus. 
 
Premier:
1. €550 buy-in til Coolbet Open
2. €200 satelittbillett
3. €75 satelittbillett
4. Bluetooth Høyttaler
5. Kjølebag
 
 
 
 
 
 

Tips

Bookietest2019