Første ukesvinner i NM i Esport er kåret

13/04/2020

Tony Hägglöf fra Oslo tok første stikk

Spillselskapet Coolbet, som de siste to årene har blitt kåret som Norges beste bookmaker har blitt kjent for å kåre Norgesmestere i flere forskjellige grener innen tipping. I disse dager er NM i Esport ett av mesterskapene som arrangeres. Gjennom fire uker skal deltakerne konkurrere ved å tippe på Esport, et sportsmarked som virkelig har eksplodert i vekst det siste året.

Hele 40.000 kr skal deles ut totalt i premier, hvor vinneren til slutt stikker av med halvparten av dette. Hver uke kåres det også ukesvinnere som kan motta 5000 kr.

Hadde aldri spilt på Esport før han meldte seg på NM i Esport

Det var ingen selvfølge at 38 år gamle Tony Hägglöf som er bosatt i Oslo skulle delta i kampanjen NM i Esport da den ble lansert hos spillselskapet Coolbet, men i mangel av andre sportsmarkeder å spille på, bestemte han seg for å gi det et forsøk. Det angrer han ikke på i dag.

En uke senere er han 5000 kroner rikere og kronet som seierherre i Uke 1 av NM i Esport. Fortsatt er det 3 uker med flotte premier som skal deles ut og Hägglöf kan fortelle at han nå skal gi alt for å sitte igjen som Norgesmester til slutt:

«Jeg spiller ikke på esport til vanlig, men jobber litt som oddstipser. Prøver derfor å holde meg oppdatert på forskjellige markeder. Det skal også nevnes at jeg har fått gode tips fra venner som kan dette bedre enn meg. Jeg har lovet at de skal få halvparten av premiepenge som takk for hjelpen» sier en lattermild Hägglöff. 

Den ferske ukesvinneren deler villig av sin vinner-strategi og mener at det lønner seg å holde et øye med lederlisten underveis, og velge en strategi for hver kupong man leverer daglig..

«Planen min var å spille så sikre kamper som mulig og langsomt klatre mot toppen. I går så jeg derimot at jeg hadde en sjanse til å ta igjen han som ledet ukesammendraget, og gikk for en 7.4 oddser hvor Fnatic skulle vinne første-kartet mot Mousesports, og at de i tillegg vant begge pistolrundene på samme kart. Denne kombinerte jeg med at oppgjøret mellom HAVU – MiBR gikk over 2,5 kart. Han som ledet på tidspunktet måtte da få inn en 3-oddser for å slå meg om min kupong gikk inn, noe han heldigvis ikke klarte. Det var en god følelse å se ledertavlen til slutt.» avslutter en fornøyd Tony.

Her er det med andre ord muligheter for alle, selv om esport kanskje er noe ukjent for mange. Meld deg på i dag, og kjemp om NM-tittelen du også!


Tipsfotball

 

Bookietest2019