Alt om helgens fotball og oddsfyrverkeri

10/07/2021

For en helg vi har i vente. Fotball- og oddselskere kan se frem til norsk, italiensk, spansk og engelsk toppfotball – samt ligastart i Postnordligaen.

Det blir bare bedre og bedre å være fotballfans. Normalt er juli en blytung måned for fotballfans, og de store ligaene pleier å ha ferie. Nå er det i stedet full rulle og serieavslutning med nedrykksdrama og gullkamp mange steder. Vi har sett nærmere på helgen og begynner med en oddssammenligning på Eliteserien fra Maxgevinst.com. Og helgens program er interessant!

* Molde med midtstopperkrise har en tøff bortekamp mot Haugesund. Blir det poengtap her?

* Serieleder Bodø/Glimt tippes å fosse videre, men tabelljumbo Aalesund overrasket mot Vålerenga sist.

* Overrasker Lars Bohinens menn igjen?

* Sarpsborg 08 knust Sandefjord sist og har en overkommelig oppgave med Start hjemme nå.

* Er dette starten på en 08-opptur?

Postnordligaen starter i helgen og vi har denne oddssammenligning fra Maxgevinst.com. Alta-Tromsdalen er en spennende fredagskamp. Tror du Morten Gamst Pedersen leverer stort for Alta i år? Ellers ser vi gamle storheter som Bryne, Fredrikstad, Moss og Hødd på nivå 3. Det er to jevne serier og det er litt "alle kan slå alle"-følelse.

Det er kun fire serierunder igjen i Premier League og helgens oddssammenligning fra Maxgevinst.com ser slik ut. Noter at Manchester United-Southampton spilles først mandag så den er ikke med her. Både Watford og West Ham har overkommelig program, så dette kan bli helgen som virkelig sender Bournemouth og Aston Villa langt på vei mot Championship. Eller vinner Villa hjemme mot Palace? Og kan Bournemouth overraske mot Leicester, sistnevnte er i ferd med å rote bort en sikker topp 4-plass.

Serie A  har syv runder igjen, men gullet tilhører Juventus og Spal og Brescia virker fortapt. Det er mest spenning hvem som rykker ned med den duoen samt rundt plassene om Europacup. På helgens program synes vi Napoli-Milan ser mest spennende ut. Nummer 6 og 7 på tabellen og bare to poeng skiller disse storklubbene. Oddssammenligning fra Maxgevinst under.

Vi runder av med en oddssammenligning fra La Liga, og den viser også at Coolbet er best – så storeslem til selskapet vi har kåret til Norges beste bookmaker i to tester på rad. Real Madrid går mot gull, men tåler ikke feilskjær hjemme mot svake Alaves. Barcelona har en tøffere kamp, men borte mot Valladolid forventer alle likevel tre poeng.


Tipsfotball

Tags: Fotball,  odds,  oddssammenligning,  helg program Eliteserien Serie A La Liga Premier League Postnord

 

Bookietest2019