17-oddser leder uke 4 av NM i odds

07/07/2021

Dag Rune Hertig satte mandagens høyeste odds-spill, og dermed inntok Horten-mannen lederposisjon i uke 4 av NM i odds med 17,45.

Med en rekke favoritter på løpende rekke i OBOS og kveldens eneste Premier League-kamp, var mandagen en dårlig kveld for å legge høyoddsere som trippelspill til NM i odds. Dermed sto døren oppe for andre deltakere av årets NM i odds.

Dag Rune Hertig benyttet anledningen til å skru sammen en trippel med OBOS og koreansk fotball. Ranheims enorme sluttspurt i sluttminutta hjemme mot Grorud, var grunnmuren til at 5.15-oddseren fra koreansk damefotball sto fjellstøtt til dagens høyeste NM i odds.

 

Dette var Hertings første treff under årets mesterskap, der det fortsatt er uendret i sammendraget. Det betyr at Petter Varhaug fortsatt holder stand som leder i det tre av fem mesterskapsuker er passert. 

Det er mange om beinet, og et fortsatt helt åpent NM i odds-felt. Eirik Aase vant uke 2, og ledet NM i odds sammenlagt lenge. Tipsbladets ekspert på Championship følger nærmest sin Varhaug-kollega i sammendraget. Helge Myklebust er også i gruppen rett bak ledertrøyen. Espen Engevik mistet en monsterbong i sluttminuttene, da Sevilla utlignet mot Valladolid.

Uke 4 av NM i odds

Glem heller ikke at regjerende mester Frode Toft først satte sitt vinnerspill på siste konkurransedag av NM i odds 2019. Her er derfor intet avgjort i sammendraget eller kampen om ukespremien før NM er forbi.

Uke 4 startet 6. juli, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 12. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Tipsfotball

Tags: NM konkurranse,  odds,  tips tipping vinn gevinst

 

Bookietest2019