Eliteserien: Helgens tips!

04/11/2017

Våre vurderinger av helgens runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Nå har turen kommet til vurderingen av helgens norske runde og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Helgens odds er hentet fra Betsson

Molde - Kristiansund BK      H         1,61

Brann – Lillestrøm      B         3,80

Sogndal – Tromsø      H         2,25

Viking - Sarpsborg 08            H         5,25

Haugesund – Strømsgodset   H         2,50

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Odd – Stabæk
Bortesvake Odd med sen utligning mot Kristiansund søndag. Innleide Anders Klemensson fra Pors voktet buret i Sondre Rossbachs skadefravær og står igjen i mål i denne kampen. Odin Bjørtuft har signet kontrakt. Her hjemme har det blitt fem ettmålsseirer på rad. 0-2-tap i omvendte møte, 2-0-7 på ni tilsvarende oppgjør. Stabæk med strålende forsvarskamp mot Rosenborg. Toppscorer Ohi Omoijuanfo ble klar, Luc Kassi og John Hou Sæter var ikke med. Vi satser på at historikken gjentar seg og forsøker en godt betalt borteseier.

Aalesund – Rosenborg
To poeng opp til kvalikplassen for Aalesund som nå er i skikkelig trøbbel. Bortekampen mot Lillestrøm mandag skulle være årets viktigste oppgave, men man møtte ikke opp i det hele tatt og gikk på 0-4-tap. Her er Vebjørn Hoff ute med gule kort mens Fredrik Carlsen er usikker med sykdom. 0-4-9 på de 13 siste ligakampene. 0-0 i omvendte møte, 1-4-1 på seks tilsvarende oppgjør. Rosenborg måtte utsette gullfesten etter at man ble stoppet av tverrligger hjemme mot Stabæk. Marius Lundemo er skadet, Anders Ågnes Konradsen er usikker. Vegar Eggen Hedenstad manglet med sykdom i 1-1-kampen mot Zenit St. Petersburg torsdag. Dette kan fort være siste sjanse for Aalesund og man har tross alt bedre historikk mot trønderne enn de fleste. For oss er hjemmeodds på 5,10 et typisk langskudd når gjestene kommer rett fra knalltøff Europa League-oppgave.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsson

Odd – Stabæk B         3,70

Aalesund – Rosenborg           H         5,10


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18