Tolv rette!

10/10/2017

Festhelg for Tips-leserne som fulgte vårt forslag til pausekupongen torsdag/fredag. Det endte med 32.315 kroner i utbetaling!

Forrige midtukekupong var en ren landslagsvariant og vi satt som vanlig opp et forslag både til pause og til fulltid. Denne gangen var det pausekupongen som smalt inn med tolv rette. De tre største favorittene på kupongen, Norge, Italia og Spania, fikk tillit også hos oss. England og Kroatia var begge også mye spilt, men der sto det 0-0 i begge kampene. Det la grunnlaget for vår flotte gevinst ettersom vi hadde krysset av for HU i begge oppgjørene. Vi valgte i stedet U-er mellom Skottland – Slovakia og Østerrike – Serbia som våre sikre og fikk fullklaff da det sto henholdsvis 0-0 og 1-1 til pause i de to oppgjørene. Overraskelsene Malta og Island kom begge i oppgjør vi hadde helgardert.

Vi endte dermed opp med en tolver á kroner 25.255, ti ellevere som ga 475 kroner hver samt 42 tiere som betalt ut 55 kroner pr. stykk. Totalen ble 32.315 kroner i gevinst for en innsats på 432 kroner!

Det kan være lønnsomt å følge våre tips, og nå gir vi deg alle tiders mulighet til å lese avisen hver uke. For kun 99,- kan du prøve Tipsavisen i fire uker (8 utgaver).


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18