Straffedrama for Hareide & co?

14/11/2017

De seks siste VM-playoffkampene har endt 0-0. Følger Irland og Danmark trenden, vil straffer avgjøre hvem som får VM-billetten. Her er oddsene for det scenariet.

Honduras-Australia 0-0, New Zealand-Peru 0-0, Danmark-Irland 0-0, Sveits-Nord-Irland 0-0, Hellas-Kroatia 0-0, Italia-Sverige 0-0. 

569 minutter, eller nesten ti timer med VM-kvalifisering er spilt siden Jakob Johansson scoret det hittil siste målet da han satte inn 1-0 for Sverige mot Italia sist fredag. Tirsdag kveld avslutter Irland og Danmark den europeiske kvalifiseringen i Dublin. 

- Det var en tett og jevn kamp i Parken, der irene jobbet sokkene av seg for å holde nullen. Selv om det ble et skuffende resultat for danske fans i København, er ikke 0-0 så ille isolert sett. I kveld har danskene 90 minutter, for ikke å si 120 minutter, på å score et viktig bortemål som gjør at Irland må score minst to for å gå til VM, sier markedssjef Stian Skandsen i NordicBet og fortsetter:

- Men man bli jo ikke spesielt overrasket dersom returoppgjøret også ender 0-0. Det er to hardtarbeidende lag som lett kan bli preget av hvor viktig det er å ikke slippe inn mål. Dette kan bli en sen kveld i Dublin, sier Skandsen.

Hos NordicBet får du i skrivende stund 2.85 ganger pengene på uavgjort i rent 1X2-spill. Resultatet 0-0 ved fulltid gir deg 4.75 i odds, mens oddsen på straffesparkkonkurranse har potensial til å gi deg ti ganger pengene ved gevinst.


Kim Marki

Bookietest 2017/18