Premier League: Helgens tips!

13/04/2018

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 34. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Coolbet.

Huddersfield Town – Watford          U         3,17

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion (0-1)       U         3,60

Swansea City – Everton         U         3,20

Burnley - Leicester City        U         3,15

Newcastle United – Arsenal   U         3,60

Manchester United - West Bromwich Albion           H         1,22

West Ham United - Stoke City          H         2,08

 

Så går vi over til våre tre utvalgte objekter

Southampton – Chelsea

Southampton ligger på første plass under nedrykksstreken. Tre poeng skiller opp til Crystal Palace og fornyet kontrakt. Strålende innsats mot Arsenal søndag, men det endte med det tredje strake bortetapet i ligaen. Jack Stephens (f) ble utvist og soner her, Steven Davis (mb) er usikker med skade. Jan Bednarek kan få sin debut i denne kampen. 0-1-tap i det omvendte møtet 16. desember, 0-1-3 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Chelsea med 1-1 hjemme mot West Ham etter å ha dominert stort. 2-1-5 på de åtte siste ligakampene og det skiller nå ti poeng opp til Champions League-plass. Her er Ross Barkley (mb) tilbake fra skade, Ethan Ampadu (mb) og David Luiz (f) er fortsatt ute. Dette er siste sjanse for Chelsea og vi forsøker B-en til 1,92 i odds.

 

Liverpool – Bournemouth

Liverpool er klar for semifinalen i Champions League etter seier hjemme og borte mot Manchester City. I ligaen skiller det ti poeng ned til Chelsea i kampen om topp fire. Her er Jordan Henderson (mb) tilbake fra karantene. Adam Lallana (mb), Joël Matip (f), Nathaniel Clyne (f), Ragnar Klavan (f) og Emre Can (mb) er skadet. 4-.0-seier i det omvendte møtet 17. desember, jevnt i de tre siste tilsvarende oppgjørene. Bournemouth utlignet i 89. minutt hjemme mot Crystal Palace lørdag. Adam Smith (f), Junior Stanislas (mb) og Tyrone Mings (f) er fortsatt skadet. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.

 

Tottenham - Manchester City

Kjempeform hos Tottenham som står med 11-3-0 på de 14 siste ligakampene og seks strake seirer. Ti poeng skiller ned til Chelsea i kampen om Champions League-plass. Danny Rose (f), Kyle Walker-Peters (f) og Harry Winks (mb) er skadet. 1-4-tap i det omvendte møtet 16. desember, to strake seirer i tilsvarende oppgjør. Manchester City med en elendig uke med tre strake tap. Toppscorer Sergio Agüero (a), John Stones (f) og Benjamin Mendy (f) er skadet, Fernandinho (mb) er ute med karantene. Vi forsøker B-en til spennende odds.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Coolbet

Southampton – Chelsea          B         1,92

Liverpool – Bournemouth      H         1,24

Tottenham - Manchester City            B         2,75


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18