Oilers får favorittstempelet hos bookmakerne

07/08/2017

NordicBet er først ut med hockeytipset og har Stavanger Oilers som favoritter til 2 i vinnerodds.

- Oilers har tunge tap i blant annet Mark van Gulder, Dan Kissel og Tommy Kristiansen, men Tony Romano og Harrison Reed er gullfunn fra den danske ligaen og fra Lørenskog kommer Villiam Strøm og Jonas Djupvik Løvlie så på papiret er Oilers sterkest igjen. Men om de er like sterke som lag gjenstår å se. Favorittstempelet får de uansett, sier Stian Skandsen fra NordicBet og ser Storhamar som den tøffeste konkurrenten.

Hamarlaget har fått flere solide nykommere i sommer.
- Storhamar er overgangsvinneren. Patrick Thoresen er ligaens beste spiller og den nye svenske treneren Fredrik Söderström er veldig god og har levert gode ting med Oskarshamn. Har tatt med seg Victor Svensson fra den svenske klubben og han har kapasitet til masse poeng i rett omgivelse, sier NordicBets markedssjef til Tips.

Frisk Asker er det tredje forventede topplaget.
- Tungt tap i poengkongene Vinny Saponari og Ryan Hayes. En del spennende nykommere inn og Sune Bergman er veldig flink til å bygge lag. Frisk blir gode i år også, sier Stian Skandsen.

Vålerenga tippes også i toppen.
- Det er få utskiftninger i Vålerenga, men Andreas Stene er en god forsterkning fra Timrå – så gjenstår det å se om Anders Myhrvold fortsatt holder høyt nivå i sitt comeback, sier NordicBets markedssjef og lokker med 15 i vinnerodds på Vålerenga.

Lillehammer tippes som siste lag på øvre halvdel til 25 i odds.
- På papiret er det mye likt som i fjor, men den dyktige backen Anders Grönlund vil bli savnet. Ender et sted mellom 4. og 7. plass, sier markedssjef Stian Skandsen.

Lørenskog har hatt en tung sommer og tippes som første lag på nedre halvdel.
- Mange profiler ut, men svenske Conny Strömberg er en artig nykommer. Han vil levere gullkorn både på banen og utenfor banen. Stalltipset er 6. plass, men Lørenskog er et av lagene vi er mest usikre på, sier NordicBets markedssjef.

Sparta er neste lag i tabelltipset.
- Sparta har et ungt lag med mange talenter, og kan klatre flere plasser om noen av de slår ut i full blomst denne sesongen. Greg Wolfe er en spennende nykommer som kan produsere en del poeng, sier Stian Skandsen og har Sarpsborglaget på plassen foran Østfoldrival Stjernen.

- En god del utskiftninger i løpet av sommeren, men erfarne kort som Michael Eskesen og Mathias Månsson lover bra. Stjernen tippes likevel på 8. plass, men er nærmere 7. plass enn 9. plass, sier Stian Skandsen.

I bunnen er som forventet Manglerud/Star og Kongsvinger.
- På papiret er de et stykke bak de andre og de har heller ikke ressurser til å jevne ut forholdene før serien starter om noen uker. Det vil overraske veldig hvis ikke dette blir de to bunnlagene, avslutter NordicBets markedssjef.

Vinnerodds Getligaen fra NordicBet:
Stavanger Oilers                                           2.00
Storhamar                                                     2.95
Frisk/Asker                                                    8.50
Vålerenga                                                      15.00
Lillehammer                                                  25.00
Lørenskog                                                      30.00
Sparta Sarpsborg                                         40.00
Stjernen                                                         75.00
Manglerud/Star                                            500.00
Kongsvinger                                                  3000.00


Kim Marki

Bookietest 2016