Oddsselskap med politisk tippekupong

07/09/2017

Stortingsvalget med hjemmeseier, uavgjort eller borteseier.

Den internasjonale bookmakeren Unibet tilbyr sine kunder en norsk tippekupong i forbindelse med Stortingsvalget den 11. september. Kampene på tippekupongen går mellom de politiske partiene, og istedet for scorede mål handler kamputfallet om antall valgte representanter. Unibet har funnet frem til 15 politiske kamper på sin tippekupong.

- Det er første gang vi prøver noe annet enn fotball på tippekupongen vår og det skal bli spennende å se hvordan dette mottas av vår store norske kundemasse. Vi vet fra tidligere politiske valg at spilleinteressen er på topp, forklarer Unibets PR manager Steffen Løvholen.

Det er satt opp 15 spennende dueller som man kan bryne seg på. Hva med landsduellen AP + SV mot H og FrP? Dersom AP + SV får flest representanter på tinget blir det hjemmeseier, i motsatt fall borteseier, og skulle de få inn like mange representanter på Stortinget ender kampen uavgjort. Akkurat som den folkekjære tippekupongen skal man tippe på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier.

- Det er mange spennende dueller på kupongen ispedd noen sikre vinnere. Her er det noe for alle og enhver som er glad i å tippe og som har en mening om valget. Vi har dueller fra Vest Agder mellom KrF og FrP; fra Oppland mellom SP og H og den spennene duellen mellom AP Nordland mot AP Sør Trøndelag, forteller Løvholen.

Man kan både halvgardere og helgardere kampene. Rekkeprisen er €0,50 (ca fem kroner). Man kan også velge lynspill eller systemspill.

Her er kampene på Unibets valgkupong:
(1) AP + SV mot H + FrP (landsbasis);
(2) SP mot FrP (landsbasis);
(3) AP Akerhus mot H Akershus;
(4) FrP Oslo mot FrP Akershus;
(5) AP Oslo mot H Oslo;
(6) AP Nordland mot AP Sør Trøndelag;
(7) KrF Sogn & Fj. mot V Sogn & Fj. (utjevningsmandat);
(8) KrF Vest Agder mot FrP Vest Agder;
(9) H Østfold mot FrP Østfold;
(10) SV Tromsø mot SP Tromsø;
(11) H Møre & Roms. mot AP Møre og Roms.;
(12) H Hordaland mot AP Hordaland;
(13) AP Buskerud mot H Buskerud;
(14) SP Oppland mot H Oppland;
(15) H Rogaland mot AP Rogaland.

Man finner Unibets tippekupong via oddssidene på no.unibet.com og under fliken som heter «Supertoto» 


Kim Marki

Bookietest 2017/18