Eliteserien: Helgens tips!

08/07/2017

Våre vurderinger av helgens runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne helgen starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Rosenborg - Sandefjord Fotball Over/Under mål 3.5           Under  1,70

Aalesund - Molde HUB pause           H         2,75

Stabæk – Brann          H         3,15

Sarpsborg 08 - Lillestrøm Handikap 0-1       U         3,75

Alle odds er hentet fra Nordicbet     

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Strømsgodset - Kristiansund BK

Strømsgodset har vært en stor skuffelse og holder kvalikplassen. Svak forestilling borte mot Lillestrøm lørdag og det endte med 0-2-tap etter to baklengsmål i det siste kvarteret av 1. omgangen. Radek Janukiwewicz har reist. 0-2-tap i det omvendte møtet 30. april. Kristiansund ligger på første plass over streken. 0-2 ved pause hjemme mot Rosenborg mandag før laget slo tilbake med en gnistrende 2. omgang. Seieren røk på overtid. Vi gir et klart favorittstempel til historisk sett hjemmesterke verter her, særlig med tanke på at Kristiansund tross alt har tapt fem av syv bortekamper.

 

Viking – Sogndal

Tabelljumbo Viking kom tilbake fra 0-2 mot Molde søndag, men måtte så gi tapt fire minutter på overtid. Nykommerne Sime Gregov og Tommy Høiland er ikke klare for spill før 6. august. 0-4-tap i det omvendte møtet 13. mai, 8-2-0 på ti tilsvarende oppgjør. Sogndal avgjorde med tidlig scoring hjemme mot Aalesund lørdag. Kjetil Wæhler var tilbake fra start etter skade, Chidiebere Nwakali ble utvist mot slutten. Markus Dahlen Brændsrød er hentet, Simen Brekkhus og Fredrik Flo blir utlånt til henholdsvis Åsane og Bryne. Med seks poeng opp til kvalikplassen er det kun seier som gjelder for Viking her.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Nordicbet

Strømsgodset - Kristiansund BK       H         1,62

Viking – Sogndal       H         1,95


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18