Eliteserien: Helgens tips!

19/05/2017

Våre vurderinger av helgens runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne helgen starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Spillene setter vi hos Unibet som frister med 500% bonus på første innskudd til nye kunder.  

Unibet endte på 5. plass i vår bookietest i 2016 med begrunnelsen at de hadde verdens beste spillutvalg.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Sogndal – Brann         U         3,40

Kristiansund BK – Haugesund          U         3,25

Tromsø - Strømsgodset Handikap 0-1          B         1,55

Aalesund - Sandefjord Fotball           H         1,78

Odd – Molde  U         3,60

Alle odds er hentet fra Unibet

Så går vi over til våre utvalgte objekter:

Rosenborg – Lillestrøm
Rosenborg med heldig poengdeling borte mot Stabæk lørdag. Tirsdag var det duket for sesongens første tap etter at tidlig ledelse ble til 1-2 hjemme mot Tromsø. Der var Milan Jevtovic tilbake fra to kampers karantene mens Pål André Helland ble klar fra skade. André Hansen var også tilbake mellom stengene i en svært endret startoppstilling. Fire strake hjemmeseirer i tilsvarende oppgjør. Det vil seg ikke for Lillestrøm som ligger nest sist på tabellen etter seks tap på ni kamper. Elendig 1. omgang hjemme mot Sarpsborg 08 tirsdag. To bytter i pausen ga klar bedring, men det ble med en redusering to minutter på overtid. Vi tror trønderne slår tilbake fra nedturen sist med tre poeng.

Sarpsborg 08 – Vålerenga
Sarpsborg 08 fortsetter å imponere. 16. mai ble det en sterk sliteseier borte mot Lillestrøm. Der fikk Erton Fejzullahu sjansen fra start, Andreas Albech sto over med karantene. 1-2-3 på de seks siste tilsvarende oppgjørene. Vålerenga har slått tilbake med to 1-0-seirer på rad etter en tung periode. Robert Lundström med scoring i starten av 2. omgangen mot Kristiansund tirsdag. Der var Daniel Fredheim Holm tilbake. Christian Grindheim, Muhamed Keita og Simen Juklerød er alle usikre til denne kampen. Vi har latt oss imponere av Sarpsborg 08 denne sesongstarten og forsøker her seier med minst to måls margin til spennende odds.

Stabæk – Viking
Stabæk hadde fortjent seieren hjemme mot Rosenborg lørdag, men ballen ville ikke i mål. Strålende forestilling tirsdag med 2-1-seier borte mot Strømsgodset. Toppscorer Ohi Omoijuanfo avgjorde elleve minutter før slutt med sitt åttende ligamål for sesongen. Ahmed El-Amrani, Franck Boli, Tobias Ødegård og Marius Østvold sto over med skader. Samtidig er klubben plassert i rød sone og spillersalg blir dermed helt avgjørende for å redde økonomien. Jevnt i de seks siste tilsvarende oppgjørene. Viking med en grufull forestilling borte mot Sogndal. Klar bedring tirsdag med flott 1. omgang, men det endte med nytt tap for jumboen. Vi mener gjestene har mer inne enn tabellposisjonen tilsier og forsøker et spenstig U-tips.

SPILLENE (Alle odds er hentet fra Unibet)

Rosenborg – Lillestrøm          H         1,33

Sarpsborg 08 - Vålerenga Handikap 0-1       H         3,00

Stabæk – Viking         U         3,60


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18